Kakaohummus med kakaofrugtstang & sorte bønner

Helselækkerier modtaget med posten

{Reklame for Med24.dk}

I dette indlæg vil jeg “kort” præsentere den kæmpe mængde lækkerier, som jeg har været så heldig at modtage fra Med24.dk! Hjemmesiden bugner af alverdens skønne sager – både inden for personlig pleje, kost, husholdning, tilskud og meget mere, så det er bestemt værd at aflægge den et visit 😍

Jeg har i samarbejde med Med24.dk udvalgt en masse spiselige produkter, som jeg vil anvende til sunde, næringsrige opskrifter, som vil blive bragt her på bloggen inden for det næste stykke tid. Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget til at lege med alle de lækre produkter, som der kun kan komme noget godt ud af 😋

Udover skønne mandler, cashewnødder og hasselnødder skal jeg også i nogle opskrifter have anvendt min elskede intense mørke chokolade på hele 99% fra Vivani! Desuden skal jeg i gang med at ha’ lavet flere af mine carobkugler, da jeg også har modtaget lækkert carobpulver 😍

Hos Med24.dk har de desuden et kæmpe udvalg til dem, der ønsker at spise glutenfrit eller blot godt kan lide at eksperimentere dermed. Således har jeg modtaget både rasp og couscous i glutenfrie varianter, ligesom at jeg med deres glutenfrie tørgær samt majs-, ris– og boghvedemel skal i gang med at bage endnu mere glutenfrit, end jeg i forvejen gør 😍

Jeg glæder mig virkelig også til at skulle eksperimentere med kokossmør samt få toppet amok med lækre kokoschips oven på smoothie bowls og lignende 😋

Nedenfor har jeg linket til den fulde liste over de stort set udelukkende økologiske sager, som jeg har modtaget fra Med24.dk:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaohummus med kakaofrugtstang & sorte bønner