Snasket julesnack med krydret bund & kanelkaramel

En ekstra julet banankage

{Reklame for Toftkær}

Endelig er december en realitet! For er der noget, jeg er, så er det en inkarneret decemberelsker 😉

Jeg elsker de krydrede aromaer, der i selskab med syrligt duftende appelsiner pryder de fleste hjem i denne tid. Og så elsker jeg de mørke dage, der i december bliver oplyst af glimtende dekorationer og lysende minipærer på diverse udendørsarrangementer 😍

Er du også solgt nu? I hvert fald synes jeg ikke, at der er en tid på året, der bedre beskriver, hvad jeg forbinder med den danske hygge, end december gør det! Måneden er jo indbegrebet af netop hygge, hvor nærvær, samvær og kærlighed er i centrum! ❤️

– Og er der en bedre måde at vise kærlighed på end ved at servere hjemmebag med alle de bedste af julens krydderier involveret? – Jeg tror det ikke, så hermed er der en vanvittig lækker opskrift på svampet banankage beriget med blandt andet kanel, kokos og “julerulle” fra Toftkær 😋

Til en form på ca. 23 x 25 cm:

Start med at blende havregryn til mel. Tilsæt så de resterende ingredienser pånær daddelrulle og blend med et part stop undervejs for at skrabe massen sammen. Brug gerne en stav, hvis der medfølger en sådan til din blender for at hjælpe dejen på vej. Du kan også bruge en foodprocessor til hele processen. Når dejen er cremet og ensartet, hældes den over i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir og pyntes med en banan flækket på langs og skåret i tyndere skiver samt tern af daddelrullen. Tryk det hele let ned i overfladen, så det blive bagt “ind” i overfladen. Bag i 20-25 minutter ved 200°C/varmluft og lad derefter kagen afkøle befriet fra formen, før den nydes. Opbevar rester i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snasket julesnack med krydret bund & kanelkaramel