En ekstra julet banankage

Vafler med skøn topping

{Sponsoreret indhold}

Mmm.. Det bedste ved weekend må uden tvivl være, at der er massere af tid til at lave sig en kæmpe omgang vafler for derefter at toppe amok med al den skønneste topping, ikke sandt? 😉

Billederne her illustrerer i hvert fald netop det! Det er denne simple vaffelopskrift på blot tre ingredienser, jeg har anvendt, og så er det ellers friske æbletern, peanut butter, hjemmelavet syltetøj (her et miks af blommer og jordbær), morbær fra Yana Copenhagen samt min elskede havtornespread, der udgør pynt 😋

Jeg er ganske enkelt blevet helt bidt af at leve af vaffelrester (og pandekagerester for den sags skyld), fordi de netop kan fornyes fra dag til dag alt efter hvilke toppingsmuligheder, man gør brug af. Derfor har jeg også altid min hjemmelavede syltetøj stående i køleskabet, da den både er super alsidig og mega genial i selskab med såvel vafler som pandekager. Jeg bruger den faktisk også tæt på dagligt oven på min havregrød 😍

Lad os også lige snakke lidt mere om de morbær der.. Jeg har modtaget dem i gave fra Yana Copenhagen, og min svaghed over for netop disse tørrede bær sætter virkelig min viljestyrke på prøve! For nøj, hvor kan man nemt komme til at snacke løs af bøtten.. Der er bare noget ved den der karamellignende smag og den chewy konsistens, der simpelthen er så uimodståeligt lækkert! – Så anbefalingen er hermed givet videre; har du endnu tørrede morbær til gode, så gi’ dem lige et skud snarest 😉

Til din lækre servering skal du bruge:

Giv dine eventuelle vaffelrester en tur på brødristeren, før de toppes med havtornespread, peanut butter, syltetøj, morbær og til sidst æbletern. Nyd så ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ekstra julet banankage