Granola stegt i sommerligt smør

Nicecream på pind aka. bananis – Blot 2 ingredienser!

Ja, man skulle næsten tro, det var løgn, men det er nu sandt nok! Disse pindis består af KUN to ingredienser. + den “valgfrie” chokolade (well, “obligatoriske” er nok mere korrekt 😉), som man kan dyppe isene i!

De to ingredienser, du skal hive fat i for at lave kreationen her, er modne bananer og peanut butter. Og så selvfølgelig den gode, mørke chokolade 😍

Desuden skal du også ha’ fat i nogle isforme, som ismassen kan hældes over i. Jeg bruger nogle silikonefome à la disse, og så skal du også lige huske nogle ispinde, hvis ikke de medfølger de forme, du får fat i 😉

Ellers er hele fremgangsmetoden hamrende simpel! Du blender blot penaut butter og bananer, hælder over i forme, fryser i et par timer og dypper i choko til sidst! Såå easy peasy 😍

Til ca. 9 store is:

Blend bananer og peanut butter i en blender indil cremet. Skrab siderne en par gange undervejs. Stik pinde i isformene og fordel massen deri. Bank formen let i bordpladen for at undgå lufthuller og sæt dem så stabilt i fryseren. Når isene er frosne, tages de ud af formene og dyppes i den smeltede chokolade. Læg isene på et stykke bagepapir, indtil chokoladen er fuldstændigt størknet, og opbevar dem derefter i en lufttæt beholder i fryseren ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola stegt i sommerligt smør