Rawbarer med kikseagtig bund & klistret karamel

Rawkage med ristet hasselnøddebund & nutellatop

Denne kage må være en af de ultimativt letteste kager, jeg længe har bikset sammen! Det tog mig helt seriøst ikke meget mere end et kvarter at have en kage stående foran mig, fra jeg begyndte, til det endelige resultat var done 😲

Jeg var også lidt snu. For jeg havde på forhånd min nøddefrie nutella stående i køleren (hvilket jeg altid har), så allerede dér var jeg jo lige et par skridt foran i forhold til den samlede kreation. Men er tilfældet ikke det samme for dit vedkommende, skal du ej frygte et tidspres! – Nutellaen tager nemlig sådan cirka fem minutter at kreere 😉

 Bunden er baseret på bare to ting – nemlig dadler og ristede hasselnødder. Og lad os lige dvæle en gang ved de der ristede hasselnødder! De er en nylancering hos Bodylab, og jeg er intet mindre end KÆMPE fan! For hold nu op, hvor er det altså en liga for sig at indtage hasselnødder i et ristet format. Det er faktisk slet ikke til sammenligning med hasselnødder af den ubehandlede slags. Yummy yum siger jeg bare. Og jeg siger også bare, at de bidrager til noget helt specielt i rawkagen her 😍

Til en form på ca. 15 x 15 cm:

Bund:

Top:

Lav bunden ved at blende dadler og hasselnødder i din foodprocessor/blender med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er klistret og sammenhængende, når man trykker den sammen med fingrene, presses den ud i en form beklædt med film. Lav nu nutellaen, smør den ud over bunden, og lad kagen sætte sig et par timer på køl, før den pyntes med kokoschips lige før servering. Opbevar kagen i en tætlukket beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawbarer med kikseagtig bund & klistret karamel