Raw spejderhagl

Gurkemejekugler med kokos & hampefrø

{Reklame for YanaCopenhagen}

SÅ kom der nye boller på suppen! – For med disse kugler har jeg altså bevæget mig ud i en kombi, som jeg nok aldrig har været i nærheden af.. Men hvorfor forstår jeg i det hele taget ikke! 🤔

Smagen, duften og udseendet af det smukke gurkemejepulver er nemlig noget, jeg alle dage har været fan af, så at jeg aldrig har tænkt på at proppe det i en kuglekreation, er mig egentligt en gåde 😅

Her har jeg benyttet mig af YANACopenhagens gudesmukke gurkemejepulver samt deres smagfulde hampefrø, og i en skøn forening med dadler, vanille, kokos og havregryn – samt et lille drys peber for at aktivere gurkemejens effekt – bliver resultatet altså disse (hvis jeg selv skal sige det) ret så genialtsmagende rawkugler 😍

YANACopenhagen har forresten et kæmpelækkert sortiment, som vil få selv den mindst helsefreakede person til at klappe i sine hænder. For udover superfoods og skønne toppings kan man fx også finde de flotteste kokosskåle derinde, ligesom at bæredygtigt og genbrugeligt bestik er muligt at hitte derfra 😊

Til ca. 24 kugler:

Prop alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når konsistensen er formbar, triller du kugler af portionen og vender evt. nogle af dem i kokos. Lad dem sætte sig på køl før nydelse, og opbevar dem efterfølgende i køleskabet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw spejderhagl