Gurkemejekugler med kokos & hampefrø
{Reklame for YanaCopenhagen}
SÅ kom der nye boller på suppen! – For med disse kugler har jeg altså bevæget mig ud i en kombi, som jeg nok aldrig har været i nærheden af.. Men hvorfor forstår jeg i det hele taget ikke! 🤔
Smagen, duften og udseendet af det smukke gurkemejepulver er nemlig noget, jeg alle dage har været fan af, så at jeg aldrig har tænkt på at proppe det i en kuglekreation, er mig egentligt en gåde 😅
Her har jeg benyttet mig af YANACopenhagens gudesmukke gurkemejepulver samt deres smagfulde hampefrø, og i en skøn forening med dadler, vanille, kokos og havregryn – samt et lille drys peber for at aktivere gurkemejens effekt – bliver resultatet altså disse (hvis jeg selv skal sige det) ret så genialtsmagende rawkugler 😍
YANACopenhagen har forresten et kæmpelækkert sortiment, som vil få selv den mindst helsefreakede person til at klappe i sine hænder. For udover superfoods og skønne toppings kan man fx også finde de flotteste kokosskåle derinde, ligesom at bæredygtigt og genbrugeligt bestik er muligt at hitte derfra 😊
Til ca. 24 kugler:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 150 g. havregryn
- 30 g. kokosmel
- 30 g. hampefrø
- 2,5 tsk. gurkemejepulver
- 0,5 tsk. vanillepulver (kan evt. udelades)
- Et lille drys peber
Prop alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når konsistensen er formbar, triller du kugler af portionen og vender evt. nogle af dem i kokos. Lad dem sætte sig på køl før nydelse, og opbevar dem efterfølgende i køleskabet ❤️
Ingen kommentarer endnu