Se (noget af) mit soveværelse!

Eksotiske abrikoskugler med ristet kokos

{Reklame for Simple Life by Trope}

Disse eksotiske kugler smager så meget af sommer, at jeg nærmest vil opfordre til at gøre dem til en obligatorisk snack i de kommende par måneder – for m.u.m.s., hvor er de bare gode! – Udover at kuglerne er noget så simple at smække sammen, så er de faktisk også produceret, helt uden at dadler har været involveret! – Dét er da noget 😜

De eksotiske kugler indeholder bare fem ingredienser – nemlig tørrede abrikoser og rosiner samt ristet kokosmel, mandler og peanut butter. – Og så er de jo så til slut vendt i mørk chokolade for en ekstra lækker smagsoplevelse 😇

At bruge tørrede frugter såsom rosiner og abrikoser i stedet for dadler giver en lækker syrlighed til snacken, samtidig med at den fortsat er sød nok til ikke at behøve yderligere sødme. Derudover får kuglerne også et hårdere bid efter at have været på køl, da de tørrede frugter “størkner” og sætter sig på en måde, som dadler ikke gør. Denne konsistens, synes jeg personligt, er ret så lækker som en variation fra det ellers meget bløde daddelbid 😍

Til ca. 35 kugler:

Prop alle ingredienserne – på nær chokoladen – i en foodprocessor eller blender, og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Blend indtil massen er modellérbar, og tril så denne til kugler. Massen er lidt skrøbelig, så tryk den godt sammen mellem fingrene, inden du triller den i facon. Sæt kuglerne i fryseren i en times tid, så de er helt hårde, inden de vendes i chokoladen. Lad så de chokoladevendte kugler størkne på køl, og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se (noget af) mit soveværelse!