Rosinbrød med kerner & kanel

Kokosmuffins med blåbær & vanille

Mmmm. Saftige, søde muffins med blåbærsurprise <3

Hvis du er vild med kokos og sødt bagværk, så er disse muffins det helt rette at give sig i kast med! De kræver ikke alverdens tid, indeholder blot få, lettilgængelige ingredienser, og så er de bare SÅ gode for dig – ernæringsmæssigt såvel som mentalt 🙂

Vanillens sødme, kokossens delikate noter samt blåbærrets karakteristiske smag går alt sammen på smukkeste vis op i en højere enhed i disse herligheder!

Du kan variere muffinsene ud i det uendelige og tilpasse dem alt efter, hvilken smag og surprise du ønsker. – Udskift eksempelvis blåbær med andre bær, tilsæt i stedet æblestykker eller chokolade eller lad tørret frugt og kanel præge bagværket; kun fantasien sætter grænser! 🙂

Til 10 stk. skal du bruge:

  • 4,5 dl. vand
  • 3 dl. kokosmel
  • 2 dl. havregryn
  • 2 dl. blåbær (brugte frosne)
  • 2 æg
  • 1 tsk. vanillepulver
  • Et strint Isis perfect sød (smag gerne til)

Start med at piske æg og vanille godt. Tilsæt nu kokosmel og derefter havregryn. Pisk væske i massen, smag til med sød og vend til sidst blåbærrene i. Fordel dejen i 10 silikonemuffinsforme (de slipper absolut lettest), bag muffinsene ved 200°C i ca. 30 minutter, befri dem fra formene og sæt til afkøling på en bagerist <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosinbrød med kerner & kanel