Chewy proteinbarer med proteinellasmag | Chewy protein bars with nut butter flavor


Jeg er simpelthen blevet så super vild med det nye proteinpulver fra Bodylab, så for ikke blot at køre den ned som en shake eller varm kakao syntes jeg, at det var oplagt også at implementere den i mine yderligere køkkenkreationer.




Det er Proteinella-pulveret, jeg har gjort brug af, og denne smagsvariant kombineret med de yderligere ingredienser (heriblandt peanut butter) giver barerne den perfekte smagsoplevelse, der leder tankerne hen på
Bodylabs famøse nøddesmør aka. Proteinella!


Til ca. 14 barer af 35-40 g. stk. skal du bruge / amount gives approx 14 bars, 35-40 g each:
- 170 g. friske dadler (vægt uden sten) / 170 g fresh dates, pitted (weight with stone removed)
- 100 g. solsikkekerner / 100 g sunflower seeds
- 100 g. havregryn / 100 g quick oats
- 60 g. rosiner / 60 g raisins
- 50 g. peanut butter (jeg brugte creamy) / 50 g peanut butter (I used a creamy version)
- 30 g. Whey 100 Proteinella / 30 g protein powder – I used this one with chocolate/hazelnut flavor (optional)
Start med hurtigt at mikse solsikkekerner, havregryn og proteinpulver i din foodprocessor. Tilsæt nu de udstenede dadler og rosinerne og blend til de er nogenlunde finthakket. Til sidst blender du peanut butteret ind i massen med et par stop undervejs. Massen vil kunne samles, når man trykker den sammen mellem fingrene. Hæld den over i en filmbeklædt form (den vil virke smuldrende, men dette er helt korrekt) og tryk den godt sammen heri. Lad den sætte sig på køl et par timer – når den er helt fast og “hård”, kan du skære den ud i barer. Opbevar dem efterfølgende på køl <3
English:
Start out with one fast processing of sunflower seeds, oats and protein powder in your food processor. Add the pitted dates and the raisins and blend until finely chopped. At last you add the peanut butter and blend it all one last time (with a few pulses) to get it all well incorporated. The mixture should hold its shape when squeezing it between your fingers. Pour it all into a little baking tin lined with plastic wrap (the mix will appear “crumbly” which is totally correct) and press it down as hard as you can. Let set in fridge for a few hours so that it will become “hard”. Cut your firmed bar into bites and store in an airtight container in the fridge afterwards <3

(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu