Superfoodbarer | Superfood bars

Bananis med peanut butter | Banana fudgesicles with peanut butter

Tilfredsstillende sommersnack på blot tre ingredienser <3 (English recipe below)

Så fik jeg endelig fingrene i de helt rigtige forme til at kreere alverdens pindis! Jeg var så heldig, at Netto havde et større udvalg, så det blev til både store og små i denne omgang 😉 Det er forme som disse, jeg har brugt i denne opskrift, og de er super nemme at arbejde med!

Til disse is er det en fordel at have nogle godt modne bananer liggende, da disse vil bidrage med al den sødme, der egentlig vil være behov for. På denne måde opnår vi ligeledes en super simpel og kort ingrediensliste uden behov for diverse sødende midler 🙂

Udover bananer er det blot peanut butter og mælk, der skal til. Mælken kan varieres alt efter, hvilken type man foretrækker. Her har jeg brugt en laktosefri minimælk, men alt fra helt almindelig mælk til mandel-, havre- eller sojamælk vil også sagtens kunne bruges!

Giver 6 store is / serves 6 large fudgesicles:

  • 100 g. mælk (din foretrukne variant) / 100 g milk of choice (skim milk, oat milk, almond milk, etc.)
  • 60 g. peanut butter (jeg brugte crunchy) / 60 g peanut butter (I used crunchy)
  • 3 modne bananer / 3 ripe bananas
  • Chokolade til overtræk (hjemmelavet* eller en som denne) / Chocolate for coating (homemade* or a dark one sweetened with coconut sugar)

Blend alle ingredienserne (på nær chokolade) indtil cremet og ensartet. Hæld massen i forme og stik ispinde i. Sæt isformene stabilt i fryseren på et skærebræt og lad isene fryse i nogle timer. Tag dem forsigtigt ud af formene for at vende dem i den smeltede chokolade. Lad chokoladen sætte sig kort, før isene kan opbevares på frys i en lufttæt beholder <3

English:

Blend all the ingredients (except from chocolate) until homogeneous and creamy. Pour the base into molds, put a stick in each of them and place them on a cutting board so that they will be stable in the freezer. Let set for some hours before coating in melted chocolate. Let set a bit before you store them in the freezer in an airtight container <3

*Hjemmelavet chokolade: Smelt 4-5 spsk. kokosolie ved laveste varme og rør kakaopulver ud deri (brug en lidt større mængde kakaopulver kontra olie for en tykkere og fastere chokoladekonsistens). Smag til med sødning (Zero Drops, Easis Perfect Sød e.l. – chokoladen vil tykne yderligere ved brug af Easis Sød, så hav gerne en tyndere konsistens inden tilsætning af denne). Portionen er muligvis for stor, så opbevar den resterende chokolade i chokoladeforme i fryseren

*Homemade chocolate: Melt 4-5 tbsp coconut oil on the stove over real low heat. Add cocoa powder (a slightly larger amount than coconut oil in order to get a thicker texture) and incorporate it well with the oil. At last you add your sweetener of choice (stevia drops, maple syrup, or similar) and when desired taste is reached, your chocolate “sauce” is ready for use. The portion may be large – store the rest in chocolate molds in the freezer 

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfoodbarer | Superfood bars