Proteinrige blondies | Protein packed blondies
Svampet og proteinrig kage på 15 minutter? Ja, tak! 😀 (English recipe below)
– For længere tid tager det stort set ikke at klaske denne kage sammen for derefter også at bage den!
Alting proppes nemlig blot i den elskede foodprocessor, vendes med en god, mørk chokolade og så ellers bare en tur i ovnen. Nemmere kan det vist ikke blive 😉
Kagen, jeg her har kaldt en blondie – fordi den i modsætning til en brownie er, ja, blond – har sit høje proteinindhold fra henholdsvis peanut butter, æg og Bodylabs whey proteinpulver med smag af pære og vanille.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg først så pære/vanille i proteinpulverform som et lidt pudsigt miks, men straks efter at prøvesmagt dejen (et par gange i løbet af processen 😉 ), kunne jeg hurtigt konkludere, at min tvivl var gjort til skamme! Det smager MUMS 😀
– Og færdigbagt er dejen bestemt ikke spor skuffende heller! Kagen her er nemlig super svampet, og kokosnoterne fra det tilsatte kokosmel spiller bare ret så godt sammen med vanillesmagen fra proteinpulveret! – Jeg er fan 😉
Til et fad med målene 22 x 22 cm / for 22 x 22 cm baking pan:
- 300 g. mælk (din foretrukne variant) / 300 g milk of choice
- 3 æg / 3 eggs
- 230 g. havregryn / 230 g quick oats
- 70 g. kokosmel / 70 g shredded coconut
- 50 g. Bodylab Whey Vanilla & Pear / 50 g protein powder (I used a vanilla/pear flavoured whey)
- 30 g. peanut butter (jeg brugte creamy) / 30 g peanut butter (I used creamy)
- 30 g. mørk chokolade (jeg bruge denne) / 30 g dark chocolate (I used a 92% variety sweetened with coconut sugar)
Prop alle ingredienserne på nær chokoladen i din foodprocessor og blend indtil cremet og ensartet (skrab siderne et par gange). Hæld massen over i en skål og vend grofthakket chokolade i. Hæld dejen i et ildfast fad/en bageform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 200°C i 12-13 minutter. Befri fra bagepapir og sæt til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Pop all the ingredients except from the chocolate into your food processor and blend until creamy and homogenous (scrape down the sides a few times). Pour the dough into a bowl and then – carefully by using a spatula – mix in roughly chopped chocolate. Pour the mixture into a baking pan lined with parchment paper and bake at 200°C for 12-13 minutes. Release the cake from parchment paper and let cool on a baking rack. Store in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu