Cashewkugler med tahin | Cashew balls with tahini

Proteinrige blondies | Protein packed blondies

Svampet og proteinrig kage på 15 minutter? Ja, tak! 😀 (English recipe below)

– For længere tid tager det stort set ikke at klaske denne kage sammen for derefter også at bage den!

Alting proppes nemlig blot i den elskede foodprocessor, vendes med en god, mørk chokolade og så ellers bare en tur i ovnen. Nemmere kan det vist ikke blive 😉

Kagen, jeg her har kaldt en blondie – fordi den i modsætning til en brownie er, ja, blond – har sit høje proteinindhold fra henholdsvis peanut butter, æg og Bodylabs whey proteinpulver med smag af pære og vanille.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg først så pære/vanille i proteinpulverform som et lidt pudsigt miks, men straks efter at prøvesmagt dejen (et par gange i løbet af processen 😉 ), kunne jeg hurtigt konkludere, at min tvivl var gjort til skamme! Det smager MUMS 😀

– Og færdigbagt er dejen bestemt ikke spor skuffende heller! Kagen her er nemlig super svampet, og kokosnoterne fra det tilsatte kokosmel spiller bare ret så godt sammen med vanillesmagen fra proteinpulveret! – Jeg er fan 😉

Til et fad med målene 22 x 22 cm / for 22 x 22 cm baking pan:

  • 300 g. mælk (din foretrukne variant) / 300 g milk of choice
  • 3 æg / 3 eggs
  • 230 g. havregryn / 230 g quick oats
  • 70 g. kokosmel / 70 g shredded coconut
  • 50 g. Bodylab Whey Vanilla & Pear / 50 g protein powder (I used a vanilla/pear flavoured whey)
  • 30 g. peanut butter (jeg brugte creamy) / 30 g peanut butter (I used creamy)
  • 30 g. mørk chokolade (jeg bruge denne) / 30 g dark chocolate (I used a 92% variety sweetened with coconut sugar)

Prop alle ingredienserne på nær chokoladen i din foodprocessor og blend indtil cremet og ensartet (skrab siderne et par gange). Hæld massen over i en skål og vend grofthakket chokolade i. Hæld dejen i et ildfast fad/en bageform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 200°C i 12-13 minutter. Befri fra bagepapir og sæt til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients except from the chocolate into your food processor and blend until creamy and homogenous (scrape down the sides a few times). Pour the dough into a bowl and then – carefully by using a spatula – mix in roughly chopped chocolate. Pour the mixture into a baking pan lined with parchment paper and bake at 200°C for 12-13 minutes. Release the cake from parchment paper and let cool on a baking rack. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cashewkugler med tahin | Cashew balls with tahini