Brownie med kikærter, kokos & kakaofibre | Brownie with chickpeas, coconut & cocoa fibre

Caffe lattekage med browniestykker | Caffe latte cake with brownie chunks

Svampede og uimodståeligt lækre kagestykker! 😉 (English recipe below)

Selvom overskriften måske virker lidt misvisende, når først man kender til indholdet i denne kreation – så ER det ikke desto mindre dét, den netop smager af!

Kagen her har nemlig en super delikat og cremet kaffesmag meget lig den, man finder i en god latte 🙂 Kaffen er – foruden 50 g. mælk – den eneste tilsatte væske i kagen, men på trods heraf er den hverken stærk eller bitter i sin smag!

Dette skyldes blandt andet det sødmefulde nye proteinpulver, som Bodylab netop har lanceret. Det er en revideret og ikke mindst opgraderet udgave af deres “Vanilla Milkshake”-variant, som her har fået tilsat vanlliekorn fra ægte Madagaskar bourbon vanillestænger. Mums!

Samtidig har Bodylab som de første i Europa lanceret gluten-, laktose- og ikke mindst sukkerfrie High Protein Brownies – Chocolate Fudge – som smager sååå syndigt! – Jeg har her skåret to brownies ud i mindre bidder og vendt dem i dejen, så man derved støder på let smeltede browniestykker, når man tygger sig igennem kagen. – Og Jeps, englene synger næsten 😉

Til en form på 22 x 22 cm. / for a 22 x 22 cm baking pan:

  • 250 g. havregryn / 250 g quick oats
  • 50 g. mælk (din foretrukne variant) / 50 g milk of choice
  • 40 g. Bodylab Whey Vanilla Milkshake / 40 g protein powder (I used a vanilla milkshake flavoured whey)
  • 3 æg / 3 eggs
  • 2 dl. kogende vand + 3 tsk instantkaffe (4 tsk. for en mere gennemtrængende kaffesmag) / 2 dl boiling water + 3 tsp instant coffee (4 tsp for a more intense coffee flavour)
  • Bodylab Protein Brownies / 2 protein brownies (here: sugar-, gluten- and lactose-free ones)

Start med at opløse instantkaffen i det kogende vand. Prop nu alle ingredienserne på nær browniestykkerne i en foodprocessor og blend indtil ensartet og cremet. Hæld dejen over i en bageform/et ildfast fad beklædt med bagepapir og fordel to brownies skåret i mindre bidder deri. Bag kagen ved 200°C i 10 minutter og befri så forsigtigt fra bagepapir og sæt til afkøling på en bagerist. Opbevar kagestykkerne i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Start with dissolving the instant coffee in the boiling water. Then pop all the ingredients – excpet from the browines – into your food processor and blend until creamy and homogeneous. Pour the dough into a baking pan lined with parchment paper, add the brownies cut into chunks to the mixture and bake the cake at 200°C for 10 minutes. Carefully, release from paper and let cool on a baking rack. Store the cake pieces in an airtight container in the fridge <3 

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med kikærter, kokos & kakaofibre | Brownie with chickpeas, coconut & cocoa fibre