Kokoskugler med kanel | Coconut balls with cinnamon
Syrligt, sødt og lækkert! (English recipe below)
Smagen i disse kugler er simpelthen genial! For hvad får man, når man kombinerer en stor del af ens yndlingssmage i én og samme kreation? – Ja, så får man i hvert fald et par bidder af himlen! 😀
Måske lyder det af meget, når man siger en stor del af ens yndlingssmage, men faktisk er dette ikke tilfældet. Kuglerne her er nemlig lavet på blot fire ingredienser og kan smækkes sammen på et øjeblik!
De fantastiske smage stammer fra kokos, rosiner samt kanel – og disse fungerer altså bare perfekt sammen! Den fjerede ingrediens – solsikkekernerne – sørger for, at der er lidt knas for tænderne også 🙂
Kuglerne kræver blot en foodprocessor, og så er de ellers done. – Dog er det værd at sætte tid af til lidt hvile på køl, da dette gør underværker for teksturen. Når blendede rosiner kommer på køl, ender man nemlig med en snack, der besidder det LÆKRESTE chewy bid 😀
Til 16 små kugler / serves 16 small balls:
- 200 g. rosiner / 200 g raisins
- 50 g. solsikkekerner / 50 g sunflower seeds
- 30 g. kokosmel / 30 g shredded coconut
- 2 tsk. kanel / 2 tsp cinnamon powder
Prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend et godt stykke tid. Stop et par gange for at skrabe siderne. Når massen begynder af samle sig, “pulser” du til slut, indtil du har en let klistret masse. Tril denne til kugler og lad så disse sætte sig på køl. Opbevares i en lufttæt beholder i køleskabet <3
English:
Pop all the ingredients into your food processor and blend for a while. Stop a few times in order to scrape down the sides. When the mixture starts gathering, you “pulse” until it becomes a bit sticky. Then, roll into balls and let set in fridge. Store in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu