Kaffebrownie med kokos & kakaofibre | Coffee brownies with coconut & cocoa fibre
Smagene er ligeledes suveræne. – Kaffe spiller tilsyneladende bare utroligt godt sammen med kokosmel og kakaofibre, og som sødning har jeg brugt kokossirup, som giver en super lækker dybde. Faktisk minder brownien mig lidt om drømmekage, som lige har fået et kaffepift ind over 😀
Til et fad på 22 x 22 cm. / for a 22 x 22 cm baking pan:
- 250 g. havregryn / 250 g quick oats
- 120 g. mælk (din foretrukne variant) / 120 g milk of choice
- 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
- 50 g. kokossirup / 50 g coconut syrup
- 15 g. kakaofibre / 15 g cocoa fibre
- 4 tsk. instantkaffe + 2 dl. kogende vand / 4 tsp instant coffee + 2 dl boiling water
- 3 æg / 3 eggs
Start med at opløse kaffen i det varme vand. Prop nu alle ingredienserne (inklusiv kaffen) i din foodprocesser og blend indtil ensartet og cremet. Skrab massen sammen et par gange med en dejskraber. Fordel dejen i et ildfast fad/en bageform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 200°C i 12 minutter. Lad kagen blive et par minutter i formen, før du løfter den ud deraf og sætter til fuldstændig afkøling på en bagerist. Opbevar kagestykkerne i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Start with dissolving the granulated coffee in the hot water. Then pop all the ingredients (including the coffee) into your food processor and blend until homogeneous and creamy. Gather the mixture a few times with a spatula. Pour the dough into a baking pan lined with parchment paper and bake the cake at 200°C for 12 minutes. Let the cake set for a while before removing it from the pan onto a baking rack in order to cool completely. Store the brownies in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget ind
eholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu