Kaffebrownie med kokos & kakaofibre | Coffee brownies with coconut & cocoa fibre

Proteinrige bananmuffins | Protein packed banana muffins

Super svampede muffins med en proteinrig chokoladesmag <3 (English recipe below)

Disse muffins er blevet noget så lækre! De er nemlig super svampede, og så har de en super delikat chokoladesmag, som jo alle dage har fungeret perfekt i selskab med banan 😉

Det er Bodylabs nyeste whey, som giver muffinsene deres lækre chokoladenoter. – De har netop lanceret smagen “Chocolate Banana”, som ved mit første møde med det samme mindede mig om smagen af skumbanan! 😀

Jeg har selvfølgelig allerede afprøvet pulveret i iskaffe, hvor man VIRKELIG får skumbananassociationer, men i bagværk som her fungerer den altså bare super godt! Jeg forestiller mig også, at en havregrød kogt med lidt most banan og wheyen her ville være alt for lækkert! 😀

Til disse muffins skal der blot syv ingredienser til; alle er de ret så simple og helt sikkert nogle, mange har i huset i forvejen 🙂

Giver 6-8 store muffins / serves 6-8 large muffins:

  • 230 g. mælk (din foretrukne variant) / 230 g milk of choice
  • 180 g. havregryn / 180 g quick oats
  • 60 g. banan (ca. en halv) + resten til topping / 60 g banana (approx one-half) + the rest for topping
  • 35 g. Bodylab Whey 100 Chocolate Banana / 35 g protein powder (I used a chocolate banana flavoured whey)
  • 30 g. kokosmel / 30 g shredded coconut
  • 15 g. kakaopulver / 15 g cocoa powder
  • 3 æg / 3 eggs

Prop alle ingredienserne (gem resten af bananen til senere) i din foodprocessor og blend indtil cremet og ensartet. Hæld dejen i forme, skær resten af bananen i (tykke) skiver og placer én i midten af hver muffin. Bag dem ved 200°C i 10 minutter og sæt dem så til afkøling på en bagerist. Opbevar dine muffins i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients (save the rest of the banana for later) in
to your food processor and blend until creamy and homogeneous. Pour the dough into muffin molds, slice the rest of the banana into (thick) slices and place one in the center of each muffin. Bake the muffins at 200°C for 10 minutes and let cool on a baking rack. Store the muffins in an airtight container in the fridge <3

(indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffebrownie med kokos & kakaofibre | Coffee brownies with coconut & cocoa fibre