Veganske kaffekugler

Bananbrød med æble & vegansk protein | Banana bread with apple & vegan protein

Svampet bananbrød med sød chokoladesmag og små æbleoverraskelser! – Langt om længe fik jeg bikset et nyt bananbrød sammen! – Jeg får altså lettere abstinenser efter det herlige brød, når det ikke er i huset over en længere periode ?

Det blev der så heldigvis rådet bod på med denne super simple version. Grundopskriften er på blot fem ingredienser og er så “pimpet” yderligere op med lidt æblestykker. Disse fungerer som nogle lækre, små overraskelser, som gør brødet lidt ekstra spændende at tygge sig igennem ?

Den delikate chokoladesmag, som kan spores i bagværket, stammer fra Bodylabs veganske proteinpulver “Smooth Chocolate”, som jeg tidligere har haft stor succes med i disse smagfulde snackkugler. Men i bananbrødet her funker det altså også bare perfekt! ?

Til 1 brød skal du bruge:

Start med at fintblende gryn, kokos og proteinpulver. Tilsæt nu banan og mælk og blend indtil ensartet og cremet. Del æblet i fire kvarte og skær 3/4 ud i små tern – den sidste kvarte skæres ud i tynde skiver. Vend æbleternene i dejen og hæld så denne over i en brødform beklædt med bagepapir. Pynt med æbleskiverne og bag brødet først i 40 minutter ved 200°C, hvorefter det færdigbages i 20 minutter ved 170°C. Lad brødet sætte sig lidt i formen, før det befries fra bagepapir og afkøler helt på en bagerist. Opbevares efterfølgende i frostpose på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske kaffekugler