Bananbrød med æble & vegansk protein | Banana bread with apple & vegan protein






Den delikate chokoladesmag, som kan spores i bagværket, stammer fra Bodylabs veganske proteinpulver “Smooth Chocolate”, som jeg tidligere har haft stor succes med i disse smagfulde snackkugler. Men i bananbrødet her funker det altså også bare perfekt! ?


Til 1 brød skal du bruge:
- 300 g. mælk (din foretrukne variant)
- 260 g. banan (svarer til 2 store)
- 200 g. havregryn
- 40 g. kokosmel
- 40 g. Bodylab Vegan Protein Blend (Smooth Chocolate)
- 1 lille æble

Start med at fintblende gryn, kokos og proteinpulver. Tilsæt nu banan og mælk og blend indtil ensartet og cremet. Del æblet i fire kvarte og skær 3/4 ud i små tern – den sidste kvarte skæres ud i tynde skiver. Vend æbleternene i dejen og hæld så denne over i en brødform beklædt med bagepapir. Pynt med æbleskiverne og bag brødet først i 40 minutter ved 200°C, hvorefter det færdigbages i 20 minutter ved 170°C. Lad brødet sætte sig lidt i formen, før det befries fra bagepapir og afkøler helt på en bagerist. Opbevares efterfølgende i frostpose på køl ?
(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu