Glutenfrie græskarboller | Gluten-free pumpkin buns

Snackkugler med BCAA

Smagfulde kugler på blot tre ingredienser! – Disse lækre snackkugler tager ingen tid at lave, og så kræver de altså et minimum af ingredienser! – Dét er jo ren win-win ?

Indholdet består blot af dadler, havregryn og BCAA-pulver fra Bodylab. Til disse kugler har jeg brugt Black Raspberry, som blev lanceret i forbindelse med Black Friday, og smagen er på én gang frisk, lakridset og sød – SÅ lækkert!

Faktisk er varianten inspireret af de “rådne fisk” fra BonBon, og det vækker altså straks minder, når man smager på sagerne ?

Til 16 kugler:

  • 150 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 130 g. havregryn
  • 3 måleskeer BCAA (her: Black Raspberry)

Miks alle ingredienserne i en foodprocessor og puls til sidst indtil massen begynder at klistre sammen. Rul til kugler og sæt så på køl. Opbevares i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Miks alle ingredienserne i en foodprocessor og puls til sidst indtil massen begynder at klistre sammen. Rul til kugler og sæt så på køl. Opbevares i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie græskarboller | Gluten-free pumpkin buns