Vegansk bananbrød med kaffesmag
Min kærlighed til bananbrød vil altså ingen ende tage! Jeg elsker dets variationsmuligheder og bliver aldrig træt af den naturlige sødme, som bananerne kan bidrage med ?
Men dette brød er altså blevet noget så syndigtsmagende! Jeg har nemlig tilsat vegansk proteinpulver fra Bodylab med smag af kaffe og chokolade – og mums, for en lækker oplevelse!
Og hvis skiverne smøres med peanut butter samt min hjemmelavede chokoladesmør, bliver det lidt som at tage små bidder af himmelen ?
Giver 1 brød:
- 370 g. mælk (valgfri variant)
- 270 g. banan + 1 til pynt
- 200 g. havregryn
- 50 g. Bodylab Vegan Protein Blend (Chocolate Coffee)
- 30 g. kokosmel
Blend hele molevitten i din foodprocessor indtil cremet og ensartet og hæld så dejen over i en brødform beklædt med bagepapir. Pynt med en banan flækket på langs samt lidt kokosdrys. Bag brødet ved 200°C varmluft i 50-60 minutter og befri forsigtigt fra bagepapir for at lade det afkøle helt på en bagerist, før det skæres op. Opbevares i en frostpose på køl ??
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu