Sprøde & salte havrekiks

Chokoladecups med nødder | Chocolate cups with nuts

En sød og lækker sag med crunch <3 (English recipe below)

Disse alt for skønne herligheder er inspireret af Ashley fra Nourish Me Mum. Ashley laver de lækreste sager, og jeg har fulgt hende i evigheder på hendes Instagram, hvor hun dagligt frister med smukke godter 😉

Jeg tænkte, at det var ved at være tiden til, at nogle af alle de opskrifter, der får mit mundvand til at løbe, måtte afprøves, og jeg blev straks forført af disse Toasted Pecan + Raw Chocolate Cups! 😀

Jeg har i min version brugt hasselnødder, udeladt salt og brugt agavesirup i stedet for ahorn, men nøj, hvor er de stadig super lækre!! Det er super skønt med de knasende ristede nødder, der er omkranset af en sød og lækker skal af chokolade og peanut butter. Og så er det bedste af det hele jo, at snacken her kan bikses sammen på under 20 minutter 😉

Til ca. 10 stk. / for approx. 10:

Start med at smelte alle ingredienser undtagen nødder sammen i en kasserolle ved middel varme – rør undervejs. I mellemtiden ristes nødderne på en pande, indtil de begynder at “knitre”. Placér lidt nødder i bunden af 10 silikonemuffinsforme og hæld den ensartede chokolademasse henover – formene skal være under halvt fyldte. Pynt med ekstra nødder ovenpå og lad “cupsene” sætte sig i nogle minutter i fryseren (placér dem stabilt på et spækbræt). Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på frys <3

English:

Melt all the ingredients except from the nuts in a small pot on medium heat – stir occasionally. In the meantime you toast the hazelnuts on a frying pan until they start “crackling”. Place a few nuts in the bottom of 10 silicone muffin molds and pour the homogeneous chocolate mixture over these – the molds shall be just under half filled. Decorate with extra nuts on top and let the cups set in the freezer for some minutes (place them stable on a cutting board). Store in an airtight container in the freezer afterwards <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde & salte havrekiks