Simpelt bananbrød med kokos | Simple banana bread with coconut




Men hvorfor også lade være med at kreere dette syndigtsmagende brød, når det bare altid er så fantastisk at sætte tænderne i? Ud over den skønne konsistens er jeg vild med, at det kan varieres i uendeligheder, og mine mange forskellige versioner herinde afslører da også min begejstring for brødet 😉






Du skal bruge / you’ll need:
- 330 g. mælk (din foretrukne variant) / 330 g milk of choice
- 320 g. moden banan (ca. 3 store) / 320 g ripe banana (approx. 3 large ones)
- 200 g. havregryn / 200 g quick oats
- 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
- 1/2 æble / 1/2 apple

Prop alle ingredienserne undtagen æblet i din foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når dejen er ensartet og cremet, hældes den over i en brødform beklædt med bagepapir og pyntes med det halve æble skåret i tynde skiver. Bag brødet ved 200°C varmluft i 45 minutter og befri så straks fra bagepapir for at lade det afkøle på en bagerist. Opbevares i en frostpose på køl <3
English:
Pop all the ingredients except from the apple in your food processor and blend with a few stops in order to scrape down the sides. When the dough is homogeneous and creamy, you pour it into a loaf tin lined with parchment paper and decorate with half an apple sliced thinly. Bake the bread at 200°C/fan for 45 minutes and release form parchment paper in order to let cool on a baking rack. Store in a freezer bag in the fridge afterwards <3
(indlægget indeholder affiliate links)
Hej Katharina! Hvor dejligt at høre, at opskriften lokker