Kokosbrownie | Coconut brownie

En syndigtsmagende sund lækkerbisken <3 (English recipe below)
Mums, hvor er denne brownie blevet lækker! Den er baseret på en opskrift af dygtige Almedina aka. @sund_inspiration, som jeg længe har fulgt på Instagram. Hun laver de skønneste sager, så nu var det altså tiden til at give mig i kast med nogle af kreationerne 😀
Selvfølgelig faldt mit valg på denne brownie, som indeholder både dadler, kokos og kakaofibre, for disse råvarer kombineret kan jo kun smage himmelsk 😉
Og det er virkelig sandt! Brownien minder mig helt om den gode gamle drømmekage, og dens bløde og fudge-agtige tekstur gør jo bare, at man ikke kan stoppe med at sætte tænderne i det ene stykke efter det andet 😉
Det er helt sikkert en opskrift, jeg vil kaste mig over igen, så her får I min version af Almedinas værk! <3
Til et lille fad/ for a small ovenproof dish:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
- 50 g. mandler eller mandelmel / 50 g almonds or almond flour
- 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
- 3 spsk. kokosolie / 3 tbsp coconut oil
- 3 spsk. kakaofibre / 3 tbsp cocoa fibre
- 3 æg / 3 eggs
- 1,5 tsk vanillepulver / 1,5 tsp vanilla powder
- Pynt: mørk chokolade + 4 friske dadler / garnish: dark chocolate + 4 fresh dates
Hvis ikke du har mandelmel start så med at blende de hele mandler til mel. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen pynten og blend det hele godt sammen i din foodprocessor. Skrab siderne undervejs. Hæld dejen over i et ildfast fad beklædt med bagepapir og pynt med hakket chokolade samt dadler skåret i mindre stykker. Tryk det hele let ned med en dejskraber. Bag brownien ved 180°C varmluft i 30 minutter og sæt så fadet til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3
English:
If you do not have almond flour, then start with blending whole almonds into flour. Add the remaining ingredients except from the garnish and blend until homogeneous. Scrape down the sides a few times. Pour the batter into a dish lined with parchment paper, decorate with chopped chocolate and dates cut into smaller pieces. Press the topping a bit down by using a spatula. Bake the brownie at 180°C/Fan for 30 minutes and remove the dish to a baking rack in order to let cool. Store the cake in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu