Proteinrige jordbærbarer

Kokosbrownie | Coconut brownie

En syndigtsmagende sund lækkerbisken <3 (English recipe below)

Mums, hvor er denne brownie blevet lækker! Den er baseret på en opskrift af dygtige Almedina aka. @sund_inspiration, som jeg længe har fulgt på Instagram. Hun laver de skønneste sager, så nu var det altså tiden til at give mig i kast med nogle af kreationerne 😀

Selvfølgelig faldt mit valg på denne brownie, som indeholder både dadler, kokos og kakaofibre, for disse råvarer kombineret kan jo kun smage himmelsk 😉

Og det er virkelig sandt! Brownien minder mig helt om den gode gamle drømmekage, og dens bløde og fudge-agtige tekstur gør jo bare, at man ikke kan stoppe med at sætte tænderne i det ene stykke efter det andet 😉

Det er helt sikkert en opskrift, jeg vil kaste mig over igen, så her får I min version af Almedinas værk! <3

Til et lille fad/ for a small ovenproof dish:

  • 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
  • 50 g. mandler eller mandelmel / 50 g almonds or almond flour
  • 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
  • 3 spsk. kokosolie / 3 tbsp coconut oil 
  • 3 spsk. kakaofibre / 3 tbsp cocoa fibre
  • 3 æg / 3 eggs
  • 1,5 tsk vanillepulver / 1,5 tsp vanilla powder
  • Pynt: mørk chokolade + 4 friske dadler / garnish: dark chocolate + 4 fresh dates

Hvis ikke du har mandelmel start så med at blende de hele mandler til mel. Tilsæt de resterende ingredienser undtagen pynten og blend det hele godt sammen i din foodprocessor. Skrab siderne undervejs. Hæld dejen over i et ildfast fad beklædt med bagepapir og pynt med hakket chokolade samt dadler skåret i mindre stykker. Tryk det hele let ned med en dejskraber. Bag brownien ved 180°C varmluft i 30 minutter og sæt så fadet til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3

English:

If you do not have almond flour, then start with blending whole almonds into flour. Add the remaining ingredients except from the garnish and blend until homogeneous. Scrape down the sides a few times. Pour the batter into a dish lined with parchment paper, decorate with chopped chocolate and dates cut into smaller pieces. Press the topping a bit down by using a spatula. Bake the brownie at 180°C/Fan for 30 minutes and remove the dish to a baking rack in order to let cool. Store the cake in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige jordbærbarer