Nøddekugler med acai

Chewy Proteinellabarer

Så er der nye barer i farevandet.. ?

Er der noget bedre end at åbne køleskabet og få øje på de der lækre barer, der bare står og venter på én? – Jeg tror det ikke ?

Og da slet ikke hvis det er disse, der møder ens blik 😉 – At bide sig igennem disse barer er ret så fantastisk, for Bodylabs nye whey, som jeg har brugt i disse herligheder, smager altså uforskammet godt.. Det er selvfølgelig Proteinella-varianten, jeg taler om, og hvis du har fulgt med her på bloggen, vil du også være faldet over mine snackkugler, der prydes af selvsamme smag og allerede er blevet kreeret et par gange efterhånden ?

Jeg har lidt den forestilling, at uanset hvad, man stiller op med dette pulver, vil slutresultatet blive hamrende lækkert 😉 Derfor er denne opskrift også så simpel og ligetil, da jeg ikke behøvede at ty til alverden for at få et skønt slutresultat ?

Barerne har det blødeste bid, den lækreste smag og gør sig særdeles godt som en lille snack, når lækkersulten melder sig ?

Til en lille form (ca. 15 x 20 cm.):

Blend alle tingene i en foodprocessor indtil massen samler sig i en let klistret klump. Tryk denne ud i en filmbeklædt form – brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå – og lad den sætte sig et par timer på køl. Skær ud i barer og opbevar disse i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nøddekugler med acai