Acaibidder | Acai bites

Bananbrød med blåbær & frugtrulle | Banana bread with blueberries & date roll

Bananbrød i ny, spændende version! (English recipe below)

Med de mange lækre produkter, jeg modtog fra Castus, var en af de første ting, der kom mig i tankerne faktisk, at jeg simpelthen måtte kreere et bananbrød, hvori nogle af disse kunne indgå!

Jeg tænkte, at frugtrullen med blåbær ville gå genialt i spænd med søde bananer, eksotiske kokosnoter samt lækre tilsatte blåbær. – Og det var ikke helt skidt vurderet! 😉

Brødet kan let spises helt som det er, og behøver ingen smørelse for at glide ned! De mange blåbærstykker og den lækre smag gør nemlig rigeligt i sig selv. – Dog hermed ikke sagt, at lidt peanut butter eller andet ville skade! 😉

Bananbrødet er – ligesom alle de andre herinde på bloggen – super simpelt at gå til. Der er nemlig blot tale om at blende alle ingredienserne til en ensartet dej, som herefter passer sig selv i en times tid i ovnen. – Og som med alt andet godt er ventetiden ofte det hele værd 😉

Du skal bruge / you’ll need:

  • 250 g. mælk (her: sojamælk) / 250 g milk of choice
  • 230 g. havregryn / 230 g quick oats
  • 230 g. banan (2 store) / 230 g banana (2 large ones)
  • 150 g. blåbær (her: frosne) / 150 g blueberries (I used frozen)
  • 100 g. Castus frugtrulle med blåbær / 100 g date roll with blueberry flavour like this one
  • 40 g. kokosmel / 40 g shredded coconut

Skær frugtrullen ud i mindre stykker og put dem i en foodprocessor sammen med de resterende ingredienser undtagen de frosne blåbær. Blend indtil ensartet og cremet – skrab siderne et par gange undervejs – og vend så blåbærerne i. Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200°C/varmluft i 60 minutter. Løft brødet over på en bagerist og lad det afkøle let, før du befrier det fra bagepapiret for at lade det afkøle fuldstændigt. Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl <3

English:

Cut the date roll into smaller pieces and pop these into your food processor along with the remaining ingredients except from the frozen blueberries. Blend until homogeneous and creamy – scrape down the sides now and then – and stir in the blueberries. Pour the dough into a loaf tin lined with parchment paper and bake the bread at 200°C/FAN for 60 minutes. Transfer the baking sheet onto a baking rack and let the loaf cool a bit before releasing it from the paper in order to let cool completely. Store the bread in a freezer bag in the fridge afterwards <3

(Indlægget indeholder affiliate links & et sponsoreret Castus-produkt)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acaibidder | Acai bites