Bananbrød med blåbær & frugtrulle | Banana bread with blueberries & date roll
Bananbrød i ny, spændende version! (English recipe below)
Med de mange lækre produkter, jeg modtog fra Castus, var en af de første ting, der kom mig i tankerne faktisk, at jeg simpelthen måtte kreere et bananbrød, hvori nogle af disse kunne indgå!
Jeg tænkte, at frugtrullen med blåbær ville gå genialt i spænd med søde bananer, eksotiske kokosnoter samt lækre tilsatte blåbær. – Og det var ikke helt skidt vurderet! 😉
Bananbrødet er – ligesom alle de andre herinde på bloggen – super simpelt at gå til. Der er nemlig blot tale om at blende alle ingredienserne til en ensartet dej, som herefter passer sig selv i en times tid i ovnen. – Og som med alt andet godt er ventetiden ofte det hele værd 😉
Du skal bruge / you’ll need:
- 250 g. mælk (her: sojamælk) / 250 g milk of choice
- 230 g. havregryn / 230 g quick oats
- 230 g. banan (2 store) / 230 g banana (2 large ones)
- 150 g. blåbær (her: frosne) / 150 g blueberries (I used frozen)
- 100 g. Castus frugtrulle med blåbær / 100 g date roll with blueberry flavour like this one
- 40 g. kokosmel / 40 g shredded coconut
Skær frugtrullen ud i mindre stykker og put dem i en foodprocessor sammen med de resterende ingredienser undtagen de frosne blåbær. Blend indtil ensartet og cremet – skrab siderne et par gange undervejs – og vend så blåbærerne i. Hæld dejen i en bageform beklædt med bagepapir og bag brødet ved 200°C/varmluft i 60 minutter. Løft brødet over på en bagerist og lad det afkøle let, før du befrier det fra bagepapiret for at lade det afkøle fuldstændigt. Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl <3
English:
Cut the date roll into smaller pieces and pop these into your food processor along with the remaining ingredients except from the frozen blueberries. Blend until homogeneous and creamy – scrape down the sides now and then – and stir in the blueberries. Pour the dough into a loaf tin lined with parchment paper and bake the bread at 200°C/FAN for 60 minutes. Transfer the baking sheet onto a baking rack and let the loaf cool a bit before releasing it from the paper in order to let cool completely. Store the bread in a freezer bag in the fridge afterwards <3
(Indlægget indeholder affiliate links & et sponsoreret Castus-produkt)
Ingen kommentarer endnu