Svampede ærtebrød

Cashewkaramel

{Sponsoreret indhold}

Lækker og sund karamel, som kan spises med ske! – Denne skønne sag blev egentlig kreeret til disse syndigtsmagende karamelbarer, men da mængden blev til den store side og smagsresultatet SÅ lækkert, som det er her, så fortjener den lidt et indlæg for sig selv, synes jeg 😉

Det er blandt andet den skønne økologiske cashewsmør, som jeg har været så heldig at modtage fra Vangsgaard Treat, der har alverdens kvalitetssager på deres lækre webshop, som spiller hovedrollen i karamellen her.Derudover er det blot fedtreduceret kokosmel, dadler, lucumapulver og vand, som udgør ingredienslisten, så det er altså super simpelt!

Karamellen kan let bruges som topping på morgenskålen, som et element til rawkager, eller hvad fantasien lige rækker til! – Spises med ske kan den også nemt 😉

Til en stor portion:

Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend indtil helt ensartet og cremet. Stop et par gange undervejs for at skrabe massen sammen. Opbevar karamellen i et tætlukket glas på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede ærtebrød