Cashewkaramel
{Sponsoreret indhold}
Lækker og sund karamel, som kan spises med ske! – Denne skønne sag blev egentlig kreeret til disse syndigtsmagende karamelbarer, men da mængden blev til den store side og smagsresultatet SÅ lækkert, som det er her, så fortjener den lidt et indlæg for sig selv, synes jeg 😉
Det er blandt andet den skønne økologiske cashewsmør, som jeg har været så heldig at modtage fra Vangsgaard Treat, der har alverdens kvalitetssager på deres lækre webshop, som spiller hovedrollen i karamellen her.Derudover er det blot fedtreduceret kokosmel, dadler, lucumapulver og vand, som udgør ingredienslisten, så det er altså super simpelt!
Karamellen kan let bruges som topping på morgenskålen, som et element til rawkager, eller hvad fantasien lige rækker til! – Spises med ske kan den også nemt 😉
Til en stor portion:
- 100 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 30 g. cashewsmør
- 30 g. fedtreduceret kokosmel
- 2,5 dl. vand
- 1 spsk. lucumapulver (kan udelades)
Ingen kommentarer endnu