Energibarer med kaffe & carob

Rå dessertsandwiches med kaffe & karamel

Klapsammenmad når det er bedst! – Var det noget med en sandwich, der smager syndigt sød, indeholder både kaffe, kokos og kakao og ikke mindst et lækkert karamellag i midten?!

Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste, der kan se, at ovennævnte komponenter kun kan fungere ret så lækkert sammen i én og samme kreation. – I hvert fald er det præcis, hvad denne lækkerbisken byder på 😍

Jeg havde det luksusproblem at have en masse af min hjemmelavede cashewkaramel i overskud, og for at den ikke bare skulle stå der og kede sig, tænkte jeg, at den ville gøre det godt som lag mellem to skønne rawbunde😉Bundene har en super intens kaffearoma, perfekte kokosnoter samt en særdeles delikat kakaosmag. – Dét er altså smag for alle pengene 😋

Til en lille form:

Start med at lave cashewkaramellen så den er klar til at blive smurt mellem de to bunde, så snart de er lavet. Blend så alle ingredienserne til bunden i din foodprocessor indtil ensartet og sammenhængende og tryk halvedelen af dejen ud i en lille filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå). Smør en passende mængde karamel oven på bunden og læg så den sidste halvdel af dejen oven på karamellen som låg. – Jeg trykkede denne sidste halvdel ud i passende form og størrelse på en stykke bagepapir – med noget af papiret som låg til at trykke ovenpå – da det vil blive for “splattet” at trykke låget ud direkte oven på karamellen. Sæt hele molevitten i fryseren, hvor karamellen får lov til at sætte sig, før “kagen” skæres ud til små sandwiches. Opbevar sidenhen disse i en lufttæt beholder i fryseren ❤️

*Cashewkaramelmængden rækker til mere, end hvad der skal bruges i denne opskrift.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energibarer med kaffe & carob