Chokobrud med popcorn, mandler & kerner

Energikugler med hindbærsmag

{Sponsoreret indhold}

Frisked og sødme for fem ingredienser ?

Disse lækre kugler er noget nær det letteste at bikse sammen! De smager friskt og sødt på én og samme tid og har desuden et super lækkert bid fra de tilsatte mandler ?

Den friske hindbærsmag har kuglerne fra Castus’ æble/hindbærstænger, som jeg altså også er ret så pjattet med bare at snacke, lige som de er ?

Dog går stængerne ret godt i spænd med kokosmelet, mandlerne og agavesiruppen samt det lækre chokoladeovertræk som er alt, hvad disse kugler består af! – Som lidt ekstra lir har jeg pyntet de små bolde med henholdsvis frysetørrede hindbær og acaipulver ?

Til 12 stk:

Bræk hindbærstængerne i mindre stykker og blend disse grundigt sammen med mandler og kokosmel i din foodprocessor. Når dette er helt finthakket, tilsættes den første spsk. agavesirup og blendes sammen med massen. Tilsæt til sidst den 2. spsk. agavesirup og blend grundigt indtil det får en formbar tekstur. Form kugler af “dejen” og sæt disse på køl i mindst 30 minutter. Vend dem herefter i smeltet chokolade og drys eventuelt med pynt inden chokoladen størkner. Lad kuglerne sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokobrud med popcorn, mandler & kerner