Isbidder med açai & frugtstænger
{Sponsoreret indhold}
Små kolde hapsere, der smager sødt, friskt og fantastisk på én og samme tid? – Det er præcis, hvad tilfældet er her! – De små bites her er nemlig springfyldt med smag i form af både açaipulver, dadler og Castus’ sommerfrugtstænger med jordbær og hyldeblomst ?
Chokoladelaget er i denne omgang hjemmelavet ved blot at blande kokosolie, kakaopulver og lidt sødning (her i form af Easis Perfect Sød), men kan sagtens erstattes af helt almindelog chokolade! – Det er dog super smart, synes jeg, at en chokolademasse kan bikses sammen på ingen tid og samtidig er et billigt alternativ til alle de chokoladeplader, man ellers kunne investere i ?
Til en lille form (ca. 20 x 15 cm.):
MIDTE:
- 70 g. mandler
- 20 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 10 g. açaipulver
- 4 frugtstænger med jordbær & hyldeblomst
- 0,5 dl. vand
CHOKOLADE:
- 1 spsk. kokosolie
- 2 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. Easis Perfect Sød
MIDTE: Blend først mandler, dadler, açaipulver og frugtstænger brækket i mindre stykker. Når det hele er finthakket, tilsættes vand og blendes endnu engang. Pres den våde masse ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå). Lad det hele sætte sig på frys.
CHOKOLADE: Når midten er helt fast, kan chokoladen forberedes ved blot at røre alle ingredienserne sammen ved laveste varme i en kasserolle. Start med at smelte olie og kakaopulver sammen, før sødning tilsættes. Chokoladen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes.
Tag midten ud af fryseren og skær den i små bidder, som vendes i chokoladen og derefter placeres på et s
pækbræt dækket i staniol. Lad de overtrukne bidder sætte sig på frys, før de opbevares i en lufttæt beholder i fryseren ?
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu