Isbidder med açai & frugtstænger

Bananpandekager med peanut butter

Så fik jeg gang i min elskede blinispande igen, der har gjort pandekagestegningen så underholdende, at jeg faktisk bare venter på, at bananerne er modne nok til at kunne blive forvandlet til lækre flade kager som her ?

Jeg har da efterhånden også fået delt et par stykker herinde, og jeg kan mærke, at jeg ikke er til at stoppe lige foreløbigt. Jeg mangler så bare lidt nogen, der kan være mig behjælpelig med at få udryddet alle de pandekager, jeg nu får kreeret ?

I skønhederne her er der udover kokosmel og kakaopulver også min yndlingsspise over dem alle at spore – nemlig peanut butter ? – Og med lige netop denne ingrediens tilsat opskriften hér, kan sagen jo ikke andet end at blive lækker, vel?! ?

Til ca. 20 små stk:

Blend alle ingredienserne indtil ensartet og flydende. Skrab siderne et par gange undervejs. Steg pandekagerne ved middel varme på en slip let-pande (jeg brugte denne blinispande) og vend først, når der er godt med bobler på overfladen, og pandekagerne slipper let. Brug gerne en tynd, bøjelig plasticspatel. Lad de færdigstegte pandekager afkøle på en rist og opbevar eventuelle rester i en tætlukket frostpose på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isbidder med açai & frugtstænger