Chokobrud med cornflakes, kerner & energibar

Bananpandekager med kakao & frugtstang

{Sponsoreret indhold}

Disse svampede små kager er simpelthen så super lækre, at man med glæde spiser dem både morgen, middag og aften ?

Pandekagerne fungerer nemlig skønt som en god start på dagen serveret med lidt skyr og syrlige bær samt toppet med skønne sirupper som eksempelvis dem fra Bodylab. – Selv er jeg ret pjattet med “Stracciatella”, og sammen med Proteinella White Chocolate er det altså som at begå en synd så tidligt på dagen ?

Ligeledes kan de lækre pandekager også anvendes som en sundere dessert eksempelvis serveret med nicecream (aka. bananis) og peanut butter eller hjemmelavet sorbet som denne! – Dét, forestiller jeg mig, må være en fantastisk kombination! ?

Kreationen hér er som min tidligere delte pandekageopskrift blandt andet lavet med Castus’ lækre frugtstænger. Denne gang er sagen taget i en “kakaoet” retning ved at anvende deres kakaostænger, samtidig med at jeg selv har tilsat lidt ekstra kakao. Derudover er der også lækre kokosnoter at spore i de flade kager ?

Giver 15-20 små pandekager:

Blend hele molevitten i en foodprocessor (bananer og frugtstænger brækket i mindre stykker) indtil ensartet og flydende. Hæld dejen over i en kande med tud og steg pandekagerne ved lav til middel varme på en slip let-pande (jeg brugte denne blinispande) og hjælp eventuelt dejen med at fylde hele “blinisrummet” ud ved at brede den let ud med dejskraberen. Vend dem først når overfladen får godt med bobler og brug helst en bøjelig samt tynd plasticspatel, så den skrøbelige dej ikke går i stykker. Læg de færdige pandekager over på en rist hvor de kan afkøle let. Opbevar eventuelle rester lufttæt på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokobrud med cornflakes, kerner & energibar