Simple stenaldermuffins med ristet kokosmel

Noget om personlige kosttilskud & en rabatkode

{Sponsoreret}

Nu har jeg altså implementeret et helt nyt tiltag i min hverdag; et tiltag, jeg er ret så begejstret for faktisk! Jeg er nemlig så super heldig, at jeg har fået lov til at modtage mine helt egne kosttilskud fra NJORD, som har bæredygtighed, kvalitet og individualitet som nogle af deres primære mærkesager ?

Det helt geniale ved NJORDs kosttilskud er nemlig, at man forinden modtagelsen af deres skønne produkter udfører en test, hvori man beskriver sin nuværende livsstil. På baggrund af testen sammensætter NJORD lynhurtigt de kosttilskud, som passer ind i lige netop din livsstil, og man er således sikret, at man får supplementer, som rent faktisk mangler i ens hverdag! – Det er altså bare så super smart, synes jeg! ?

Endnu en ting, der får min begejstring helt op at ringe, er de råvarer, der er anvendt i de enkelte piller. Én af årsagerne til, at jeg ikke i forvejen har gjort brug af kosttilskud, er nemlig – udover at de som oftest ikke er personligt funderet selvfølgelig – at jeg synes, at piller er proppet med alverdens “unødvendige” ingredienser. Hos NJORD er ingredienslisten derimod super tiltalende, ligesom man forstår, hvad de enkelte komponenter rent faktisk bidrager med!

Et ekstra stort pluspoint er, at alle NJORDs produkter er veganske samt gluten- og laktosefrie, hvorfor de fleste uanset eventuelle allergener eller diæter roligt kan benytte sig af kosttilskuddene! – Derfor er jeg kæmpe fan af, at jeg nu kan få et dagligt skud fiskeolie, uden at nogen fisk har været involveret i processen, da den sunde olie har sin oprindelse i en alge rig på de essentielle fedtsyrer ?

Det praktiske er super ligetil. Ved at signe sig op til et abonnement får man nemlig leveret sine kosttilskud fast hver anden måned, og sker der ændringer rent livsstilsmæssigt undervejs, kan man til hver en tid gå ind på hjemmesiden og opdatere sin test! – Priserne afhænger af de produkter, der anses som værende passende til den enkelte, dog synes jeg, at det er super fornuftige priser generelt! Bemærk ligeledes de smukke specialdesignede og miljøvenlige krukker til opbevaringen af kosttilskuddene, som følger med ens første leverance! ?

Jeg har fået lov til at give en rabatkode til mine søde læsere/følgere, som giver mulighed for at få den første måned til 50%! Koden er fitfoodbyfine50 og skrives blot ind ved checkout. Jeg er selv så super spændt på at se, hvilken effekt den nye omlægning har for mig. Min personlige test resulterede i Alge Omega 3 samt NJORD 11 multivitamin, og disse vil jeg nu indtage dagligt den næste lange stykke tid! ?

På billederne ses desuden skiver af bananbrød smurt med min havtornespread og toppet med frisk kiwi ?

2 kommentarer

  • Ej, hvor lækkert og spændende, Signe! Håber, du bliver glad for dem. Jeg er i hvert fald super begejstret for mine!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Christensen

    Har netop bestilt min første pakke med kosttilskud. Så spændende og så endda med kæmpe rabat!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple stenaldermuffins med ristet kokosmel