Noget om personlige kosttilskud & en rabatkode

Milkshakes med smag af regnbueis

Hoold nu op, hvor smager den bare lækkert denne shake! – Hver gang, jeg får lavet mig sådan en omgang, tænker jeg ved mig selv, hvorfor jeg egentlig ikke gør det noget oftere. For det er jo det lækreste at slubre sådan en cremet og flydende masse i sig, ikke sandt? ?

Milkshakesene her er noget af det nemmeste at lave! Det er nemlig sølle tre ingredienser, der er involveret: frosne jordbær, havremælk og Bodylabs Chocolate Vanilla Icre Cream! Det er sidstnævnte proteinpulver, der sørger for den perfekte og fluffy konsistens, og så smager den ligeledes SKØNT! Og sammen med de frosne jordbær er der i sandhed tale om en nostalgisk smag, der fuldstændigt minder en om den klassiske regnbueis ?

Jeg har tidligere anvendt Chocolate Vanilla Ice Cream i både iskaffe, pandekager og brownie, og jeg må altså sige, at alle kreationer blev mums! – Man må nok bare konstatere, at det pulver fungerer i stort set alt.. ?

Til 4-6 glas:

Blend alle ingredienserne i en blender indtil fluffy og cremet – eventuelt med et stop undervejs for at skrabe siderne. Hæld til sidst i glas, top med pynt og nyd ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om personlige kosttilskud & en rabatkode