Milkshakes med smag af regnbueis

Skøn, cremet hummus på 2 minutter & en giveaway

{Sponsoreret indhold}

Halløj, for en lækker omgang dette blev! – Og så helt uden de store anstrengelser endda! – Den skønne hummus, som ses på billederne, er nemlig noget af det nemmeste at fremtrylle. Det er Valsemøllen Green Life – et “søsterbrand” til Finax – som står bag et helt nyt genialt koncept, hvor hummussen købes i pulverform og blot skal tilsættes vand og olie, før den kan nydes ?

Hummusserne kommer i tre varianter: én lavet på linser og to på kikærtemel, hvor den ene er med chili og den anden uden. Det er sidstnævnte uden chili, jeg har anvendt her. Og den er virkelig bare lækker samt for mit vedkommende perfekt krydret! Jeg toppede blot med lidt salt og peber samt et ekstra drizzle olie.

Fælles for produkterne er, at de alle er 100% økologiske og udelukkende består af rene råvarer – noget, jeg alle dage har været fan af! – På poserne anbefales det desuden, at man sammen med vandet anvender olivenolie, men da jeg var løbet tør for denne, blev min hummus rørt med solsikkeolie, og jeg vil bare sige, at det absolut intet skidt har gjort for smagen! ?

Vind 2x alle tre hummusvarianter, en plisséskål fra Pillivuyt samt en dejs
kraber fra Tovolo ved at deltage i giveawayen på min IG-profil! ?

1 portion hummus:

Hæld blot posens indhold i en skål og rør så vand godt sammen med pulveret. Tilsæt til sidst olie og rør godt. Vend hummussen over i serveringsskålen og pynt med lidt olie, friskkværnet peber samt havsalt. Nyd evt. med sprøde grøntsager eller som et supplement til aftensmaden ?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milkshakes med smag af regnbueis