Superfoodbarer med chokoladeovertræk

Bønneblondie med jordbærfrugtstænger

{Sponsoreret indhold}

Yummy-yum! Dette er i sandhed en skøn, svampet sag med fuld smæk på sommersmagene! Der en nemlig perfekte jordbærnoter, knasende kokostendenser og luftige teksturer hele vejen igennem! 😋

Mens jordbærsmagen kommer fra Castus’ sommerstænger med smag af jordbær og hyldeblomst, skyldes den lækre, bløde konsistens de tilsatte bønner fra Toftkærs “lima-pinto mix”! – Sidstnævne gør virkelig underværker i kreationen her og kan desuden overhovedet ikke smages! Jeg har nemlig sødet kagen med skøn kokossukker, der sammen med frugtstængerne giver den perfekte sødme samt et ekstra sommerligt touch 😍

Det er ligeledes super simple og næringsrige ingredienser, som kagen er baseret på. Meltyperne er mandel– og kokosmel, og udover det allerede nævnte er det blot æg, havremælk og friske jordbær, der pryder kreationen! Så find endelig lige din foodprocessor eller blender frem, så denne bløde bønneblondie kan fungere som sommerens dessert de kommende måneder! 😜

Til et fad på ca. 22 x 22 cm:

Start med at udbløde bønnerne og kog så 400 g. deraf efter anvisningerne på pakken eller indtil møre. Blend disse sammen med de resterende ingredienser undtagen mælk – frugtstængerne brækkes i mindre stykker. Tilsæt dernæst mælk og blend indtil ensartet. Hæld dejen over i et ildfast fad beklædt med bagepapir og top med skiver af friske jordbær, som trykkes let ned i overfladen. Bag blondien ved 200ªC/varmluft i 30 minutter og sæt den så til afkøling på en bagerist forblivende i formen. Lad den sætte sig det sidste stykke tid ude af formen. Opbevar rester i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superfoodbarer med chokoladeovertræk