Falafler med karry & tahin

Proteinrigt bananbrød med kokos & chokolade

Endelig er der godt nyt på bananbrødsfronten igen! – Det er nemlig bare ALT for længe siden, at jeg sidst har fået bagt yndlingsbrødet over dem alle, så da en god portion bananer atter var i hus, var der ikke meget, det stod til overvejelse 😜

Som mit arkiv vidner om, er jeg svært begejstret for det sødmefulde brød, som kan tages i stort set alle retninger! – Jeg har alverdens opskrifter liggende – både med og uden proteinpulver, med og uden knas samt ikke mindst med og uden choko 😍 – Én ting er dog sikkert og vist: dette bagværk er bare altid en vinder uanset dets indhold (well, stort set😉)

Brødet hér er akkurat lige så simpelt, som det altid er, når jeg bikser et sådant sammen. Alle ingredienserne kommer nemlig blot en tur i foodprocessoren, hvori de forvandler sig til en ensartet, cremet substans, der bliver helt perfekt efter små 30 minutter i ovnen!

Udover knasende stykker chokolade og det tilsatte kakaopulver har brødet dets skønne og super delikate chokoladesmag fra det tilsatte proteinpulver. Jeg har nemlig brugt min favoritvariant fra Bodylab, som er Proteinella! Den er simpelthen bare for lækker, og mine andre snacks – som disse barer og kuglerne hér – hvori jeg også har anvendt pulveret, er virkelig bare for mums!

Til 1 brød:

Blend alle ingredienserne undtagen chokoladen indtil ensartet og cremet. Skrab siderne et par gange undervejs. Bræk chokoladen i mindre stykker, tilsæt dem til massen og blend så kort blot for at inkorporere stykkerne i dejen. Hæld dejen over i en brødform beklædt med bagepapir, top med en flækket banan og bag så brødet ved 200ªC/varmluft i 30 minutter. Befri brødet fra bagepapiret og sæt det til afkøling på en bagerist. Opbevar det afkølede brød i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Falafler med karry & tahin