Glutenfrie boller med spinat & ærter

Kakaokugler med ristet kokos & gojibær

{Sponsoreret indhold}

Okay, disse kugler er virkelig mums! Der er både knas, chewiness, sødme og let brændte noter at spore, og så er de bare skønne at bide sig igennem!

Det er blandt andet gojibær og ristet kokos fra Toftkær, der udgør en super lækker andel af denne kreation! Derudover er det (den obligatoriske) peanut butter samt de søde og bløde dadler, der sørger for, at de lækre kugler hænger sammen og de tilsatte mandler, som giver snacksene et helt perfekt crunch! 😍

Som altid er det den lette løsning, vi finder her, når det kommer til fremgangsmetoden. – Vi taler nemlig blot om at proppe alle herlighederne i en foodprocessor for så derefter at trille massen til perfekt runde kugler, som efter en tur på køl kan nydes til fulde! – Føler man for det, kan man selvfølgelig sagtens trille dem i eventuelt drys, men selv synes jeg, at kuglerne er helt perfekte, som de fremstår her 😋

Til ca. 20 kugler:

Prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend med et par puls undervejs, indtil massen begynder at klumpe sammen. Tril til sidst kugler deraf og lad dem sætte sig på køl. Opbevar sidenhen kuglerne i en lufttæt beholder i køleskabet ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie boller med spinat & ærter