Søde stenaldermuffins med ristet kokos & gojibær

Bananbrød med chia- & hampefrø

{Sponsoreret indhold}

Muuums! – Jeg troede efterhånden ikke, det var muligt at overgå alle de bananbrød, jeg har fået bikset sammen i tidens løb. Men der må jeg altså bare erkende, at dette brød kan noget, hvad både smag og konsistens angår!

For udover en skøn, sød smag giver de små chiafrø et skønt knas til brødets tekstur. Det samme gør de tilsatte hampefrø, som samtidig har en let nøddet smag. Begge skønne produkter er fra Toftkær, som virkelig har alt, hvad man kunne ønske sig til sund bagning. Det er ligeledes lidt af deres kokossukker, jeg har anvendt for at kompelmetere sødmen, som de modne bananer bidrager med i sagen her samt deres ristede kokosmel, som tilføjer endnu en lækker smag 😋

bananbrødet er lavet på i alt otte ingredienser, hvoraf den ene faktisk tæller vand! – Så syv råvarer skal du have fat i for at smække lækkerbisknen sammen, og en blender eller foodprocessor er eneste redskab, du behøver! 😍

Til 1 brød:

Prop alle ingredienser undtagen kokossukker i en blender/foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Når dejen er ensartet og cremet, smages der til med kokossukker. Blend endnu engang og vend så dejen over i en brødform beklædt med bagepapir. Pynt med en flækket banan trykket godt ned i overfladen samt et drys hampefrø. Bag brødet ved 200°C/varmluft i 40 minutter og sæt så brødet til afkøling, før der skæres i det. Opbevar bananrødet i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde stenaldermuffins med ristet kokos & gojibær