Brownie med mandler & strødadler

Glutenfrie spinatboller med grønne GrineBidder

{Sponsoreret indhold}

Se nu lige disse smukke boller! – Og ja, det er vist efterhånden ingen hemmelighed, at det primært er denne nuance, som mine boller på bloggen besidder 😂

Men jeg bliver ganske enkelt aldrig træt af tanken om spinat i min bagværk! For ud over den smukke farve og det afsindigt lækre næringsindhold så smager det altså også bare SKØNT, når denne grønne grøntsag er involveret 😋

Jeg har som noget nyt prøvet at tilsætte et par GrineBidder fra Castus, og hvor underligt det end måtte lyde med sådanne frugthapsere i selskab med spinat, så er det altså virkelig bare det modsatte! De er nemlig foruden pære og æble tilsat grønkål, hvilket går helt perfekt i spænd med de resterende ingredienser i bagværket her. Både smag og konsistens er lige i øjet; det er nemlig ret så lækkert med små overraskelser af chewy GrineBidder blandt de knasende græskarkerner samt den bløde dej 😍

Kreationen er super simpel at bikse sammen, da det hele foregår i én og samme skål udelukkende ved hjælp af håndkraft. Og med en bagetid på bare 15 minutter kan der altså være friskbagte boller på ingen tid!

   Til ca. 10 stk:

Start med at optø spinaten. Bruger du helbladet spinat, kan den med fordel finthakkes med en stavblender først. Tilsæt æg og rør dem med en gaffel sammen med spinaten. Tilsæt så mel og vend det godt sammen med spinatblandingen – først med gaffel og sidenhen med en dejskraber. Vend chiafrø og græskarkerner i og til sidst grinebidder skåret i tern. Når blandingen er vendt godt sammen, placeres der 10 klatter på en bageplade beklædt med bagepapir. Drys bollerne med lidt sesamfrø, bag dem ved 200°C/varmluft i 15 minutter og sæt dem så til afkøling på en bagerist. Opbevar rester i en tætlukket frostpose på køl ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med mandler & strødadler