Veggiedeller med karry & gulerod

Odenses hyggeligste øko-oase

{Reklame/anbefaling}

Hvis man følger med på min instagramprofil, vil man vide, at jeg vist efterhånden er det, man kan kalde en ægte stamgæst på denne her café i hjertet af Odense.. Ja, på det sidste er det faktisk hændt, at jeg har været forbi hele to gange inden for en uge, og som jeg færdiggør dette indlæg, er jeg netop hjemvendt fra endnu et visit 😂

Men smukke, underskønne Café Fleuri i Odenses hyggeligste stræde, nemlig Nørregade, er bare sådan et sted, hvortil man ikke kan andet end at vende tilbage, når først man har været forbi en enkelt gang! Den stemning, der er til stede i caféen, er en, man virkelig bør opleve. Der er nemlig så gennemført i forhold til både indretning, musik, maden, som serveres og den tilhørende “gårdbutik”. Ja, sidstnævnte er altså dét, jeg synes, der betegner caféens inkorporerede butik bedst! Selve stedet giver mig nemlig associationer til fransk landidyl, hvorfor de specialiteter, der kan købes, samt måden, hvorpå de er opstillet og præsenteret, altså bedst kan beskrives som på ægte gårdbutiksmanér ☺

Nu hvor jeg lige fik indflettet, at Fleuri ud over at være en café også er en butik, er det værd at bemærke, at det super geniale ved hele konceptet netop er, at størstedelen af de smukke ting, man får serveret på fx sin brunchtallerken, rent faktisk også kan købes i caféen! Så får man lyst til tilnærmelsesvist at prøve at kopiere den smukke præsentation hjemme, er der altså rig mulighed for dette 😅 – Selv foretrækker jeg dog den fulde oplevelse i caféen frem for at forsøge mig med en genskabelse derhjemme, da den hyggelige stemning, som gang på gang er en ægte (positiv) tidsrøver for mig, er det perfekte break i løbet af en ellers travl hverdag.

Caféen – eller oasen, som jeg faktisk allerhelst vil kalde den, da det i sandhed er den følelse, man får, når man træder ind i Fleuris univers – er desuden 100% økologisk! Og med den harmoniske indretning med læsestof inden for rækkevidde lægger den ligeledes op til, at man kommer helt ned i tempo og indtager sin spise og drikkelse i roligt tempo. Og bestiller man én af Fleuris brunchtallerkener samt en dertilhørende kaffe eller te, er det faktisk selvsagt, at man ikke kommer derfra inden for nærmeste fremtid 😂 – Man bliver nemlig gang på gang overvældet af, hvor lækkert, smukt og sanseligt serveringen er, og med en tallerken, der bugner af farverige fødevarer, er der altså lagt op til timevis af smagfuldt samvær ♥ – Desuden er caféen et super oplagt arbejdsspot for såvel den selvstændige som studiegruppen, og selv har jeg op til flere gange lavet studiearbejde derinde med et par studieveninder 😍

Prismæssigt, synes jeg, at Fleuri er super fair! For med tanke på at alt er økologisk, at alle præferencer imødekommes (som fx ønsker til glutenfri, laktosefri eller vegansk servering) for samme pris, samt at der i brunchvalget tilhører kold kildevand og en valgfri varm drik, er 199 kr. virkelig en fair betaling for at forlade caféen mæt på såvel mad som sanselige indtryk ☺

Så har man endnu ikke været forbi Odenses skønne oase i Nørregade, er det virkelig bare med at slå et smut forbi og blive smukt serviceret af caféens sødeste personale ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggiedeller med karry & gulerod