Proteinrige pandekager med kakao & nibs

Sund & varmende kakao

{Sponsoreret indhold}

Mmm.. Så blev det endelig årstiden, hvor varm kakao skal nydes i spandevis! – I hvertfald er jeg godt i gang med netop dét og har for længst udskiftet min aftenkaffe til fordel for sådan en lækker kop, som pryder billderne i indlægget her 😍

Jeg er faktisk gået hen og blevet helt afhængig.. Drikken er nemlig yderst vanedannende; den er perfekt sød og chokoladeintens i smagen, og serveret med skummet havremælk bliver det ikke meget bedre 😜 Og så er den faktisk også i kategorien “sund” vil jeg mene! Den er nemlig udelukkende lavet på rent kakaopulver samt kogende vand og er sødet med lidt sødedråber fra Easis 😊

På billederne ses desuden den fineste fotobaggrund, som jeg har modtaget af det helt nyopstartede brand Minibackground. Pladen har det smukkeste marmorlook, og så er materialet perfekt stabilt og nemt at tørre af uden at det giver grimme mærker, hvis man skulle ha’ spildt noget derpå. Desuden er den i modsætning til brandnavnet overhovedet ikke mini (nærmere bestemt 60 x 80 cm.)! – Hvilket jeg er super begejstret for. Det er nemlig skønt, at man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt alle ens “pakkenelliker” kan være i billedet 😜

Ud over min fine fotobaggrund, den lækre og varmende kakao så kan der på billederne også ses en ret så lækker chokoladebar, som jeg nød dertil! Det er en skøn vegansk bar med kokos, som jeg modtog i min Betterbox, og den smager virkelig godt! Den er lavet på 100% rene og økologiske ingredienser, og så er den sødet med kokossukker frem for raffineret sukker; dét kan jeg li’! 😍

Til en kop/et krus varm kakao skal du bruge:

Rør kakaopulveret godt sammen med det kogende vand, indtil det er helt opløst. Hæld kogende vand i ad to omgange, så pulveret lettere udrøres. Smag til med et par sødedråber og top så med skummet havremælk. Jeg er begyndt at skumme den i min stempelkande, hvor jeg “pumper” mælken, indtil den er perfekt fluffy! ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige pandekager med kakao & nibs