Matchakugler med kokos

Super sund smoothie bowl med spinat & skjult chokoladesmag

{Sponsoreret indhold}

Oh my gaaawd… Denne kreation må i sandhed siges at leve op til udtrykket “når skinnet bedrager”! For lige så grøn og giftig, som den ser ud, lige så hamrende lækker og tilfredsstillende er den at “slubre” i sig! 😍

For selvom den ligner noget, man nemt kunne synes, ser liiidt for sund ud, er den virkelig en sand overraskelse at stikke skeen i! Den skønne smoothie gemmer nemlig på noget af en lækker og intens chokoladesmag, som stammer fra det tilsatte veganske proteinpulver, jeg har modtaget af Novo Vita. Pulveret er lavet på 100% naturlige ingredienser, er sødet med stevia og smager ganske enkelt helt fantastisk! 😋

Smoothie bowlen er baseret på bare 4 ingredienser – nemlig frossen banan og spinat samt havremælk og det ovennævnte chokoladeproteinpulver. Hele molevitten er tilberedt i blenderen og slutteligt toppet med en ny, lækker “breakfast topping” med tranebær og knasende kerner af mærket Have a Superl!fe, som jeg har modtaget af Lahme Kommunikation. Yum, den smager skønt, og så er jeg super vild med, at den er både sukker-, glutenfri og vegansk samt helt naturligt fremstillet! ☺

Til 1 portion:

Start med at blende de frosne bananskiver, den frosne spinat og havremælken sammen med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når massen er ensartet, tilsættes proteinpulver, som blendes godt ind i smoothiemassen. Hæld hele herligheden over i en skål, top med toppings og nyd med det samme ♥️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchakugler med kokos