Vegansk pastaret med tomatsalsa & soltørrede tomater

Bananpandekager med kokos & figenstang

{Sponsoreret indhold}

Disse flade og runde små kager er SÅ svampede og lækre at bide sig igennem! De er eksotiske i smagen, og så har de et lækkert knas fra det tilsatte kokosmel. Desuden består pandekagerne blot af fire ingredienser, som langt de fleste nok allerede har liggende derhjemme 😍

Det er en helt traditionel bananpandekagedej, jeg er gået ud fra, men er så bare “pimpet lidt op” ved at tilføje kokosmel og frugtstænger fra Castus med pæresmag! Stængerne bidrager med den dejligste sødme, som går i super spænd med både bananerne og kokosmelet, og hele molevitten tilsammen giver altså de der eksotiske vibes 😋

Det store tårn kan med fordel nydes med frisk frugt samt en god klat peanut butter, og ikke mindst vil min hjemmelavede syltetøj fungere helt perfekt i denne søde sammenhæng! – Selv glemte jeg alt om sidstnævnte og gav i stedet stakken et lækkert drizzle kokossirup ☺

Egentlig er det efter, jeg har fået fat i min nye blinispande, at lysten til at lave pandekager rigtigt er opstået. Jeg har nemlig altid syntes, at det er et værre projekt, hvor pandekagerne hverken bliver pænt runde eller slipper panden uden store mængder fedtstof.. Men nøj, hvor er det en fornøjelse og ligefrem mega sjovt at lave pandekager nu denne pande, jeg blot har fundet Imerco. Det er denne af mærket Cook & Baker, og samtidig med at den stort set ingenting vejer, så har jeg heller ingen fedtstof på, når jeg steger pandekagerne! – Jeg er fan 😉

Giver 15-17 små pandekager:

Blend hele molevitten i en foodprocessor (bananer og frugtstænger brækket i mindre stykker) indtil ensartet og flydende. Hæld dejen over i en kande med tud og steg pandekagerne ved middel varme på en slip let-pande (jeg brugte denne blinispande) og hjælp eventuelt dejen med at fylde hele “blinisrummet” ud ved at brede den let ud med dejskraberen. Vend dem først når overfladen får godt med bobler og brug helst en bøjelig samt tynd plasticspatel, så den skrøbelige dej ikke går i stykker. Læg de færdige pandekager over på en rist hvor de kan afkøle let. Opbevar eventuelle rester lufttæt på køl ♥️

2 kommentarer

 • Jennifer Delaloca

  Woww, det ser godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • FitFoodbyFine

   Tusinde tak, Jennifer! De er bestemt et forsøg værd ♥️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk pastaret med tomatsalsa & soltørrede tomater