Proteinrig chokoladebrownie med mandler & kakaonibs

Figenkugler med peanut butter

{Sponsoreret indhold}

De blødeste og tæt på lækreste kugler, jeg længe har smagt… Kuglerne her er det, man kalder vanedannende gode! De har bare alt kørende for sig: nemlig en silkeblød konsistens, lidt lækkert kokosknas og den skønneste snert af peanut butter i smagen…

Til de små herligheder skal der i alt blot fem ingredienser til, og hovedrollen spilles af Castus’ figenstænger, som altså gør sig godt til SÅ meget andet end blot en hurtig lækker snack på farten 😉

Sammen med peanut butter og kokos opnår man nemlig helt nye højder for, hvad figensmagen kan præstere. Jeg er SÅ fan af denne kombination, og det samme er mine prøvekaniner desuden også 😍

Til 12-14 kugler:

Start med at dele figenstængerne op i mindre stykker og put dem i en foodprocessor sammen med peanut butter og vand. Blend dette indtil helt cremet og tilsæt så de udstenede dadler samt kokosmelet. Blend endnu engang og tril den samlede masse til kugler. Vend i kokos og lad dem så sætte sig på køl. Kuglerne opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig chokoladebrownie med mandler & kakaonibs