Spirulinakugler med kokos & peanut butter

Søde vafler med kikærtemel

{Sponsoreret indhold}

Hvis nogen fortalte mig, at jeg med bare tre ingredienser kunne fremtrylle naturligt søde, sprøde og bløde vafler – helt uden brug af banan vel at mærke – ja, så skulle der ikke yderligere overvejelse til, om det var en opskrift jeg skulle kaste mig ud i! 😉

Så er du af samme overbevisning, er du kommet til det helt rette sted! – Vaflerne her er nemlig lavet på blot kikærtemel, vand og sødme via Toftkærs kokossukker! – Og med blot et piskeris og en skål har du ovenikøbet alle remedierne til at fremtrylle den lækre dej! Så bliver det da vist ikke mere simpelt end det, var? 😍

Selv bruger jeg Tefals geniale vaffeljern – Tefal Snack Collection – som giver vaflerne det pæneste udtryk med de super dybe spor, der kan gemme på alverdens lækre toppings (- det vigtigste af det hele skal vi huske på 😉). Et lækkert eksempel på topping er Toftkærs dessertrulle med kakao og mint samt deres skønne gojibær! – Disse to sager er virkelig blevet et hit herhjemme – især i selskab med peanut butter, lidt hjemmelavet syltetøj eller kokossirup 😋

Som sagt er det kikærtemel, jeg anvender i kreationen her, men alternativt kan eksempelvis rismel eller majsmel bruges på samme vis! – Desuden kan dejen lige så fint steges som pandekager, hvis et vaffeljern ikke lige er tilgængeligt i hjemmet 😊

Til ca. 10 store vafler:

Rør alle ingredienserne grundigt sammen i en skål og steg så den glatte dej i et vaffeljern – evt. smurt med kokosolie, hvis ikke det er “slip let”. Nyd vaflerne med det samme og opbevar rester i en tætlukket frostpose på køl eller i fryseren. Giv vaflerne en tur på brødristeren før nydelse, hvis ikke de spises med det samme, da de så bliver dejligt sprøde på ny frem for seje ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spirulinakugler med kokos & peanut butter