Søde vafler med kikærtemel

{Sponsoreret indhold}
Hvis nogen fortalte mig, at jeg med bare tre ingredienser kunne fremtrylle naturligt søde, sprøde og bløde vafler – helt uden brug af banan vel at mærke – ja, så skulle der ikke yderligere overvejelse til, om det var en opskrift jeg skulle kaste mig ud i! 😉
Så er du af samme overbevisning, er du kommet til det helt rette sted! – Vaflerne her er nemlig lavet på blot kikærtemel, vand og sødme via Toftkærs kokossukker! – Og med blot et piskeris og en skål har du ovenikøbet alle remedierne til at fremtrylle den lækre dej! Så bliver det da vist ikke mere simpelt end det, var? 😍
Selv bruger jeg Tefals geniale vaffeljern – Tefal Snack Collection – som giver vaflerne det pæneste udtryk med de super dybe spor, der kan gemme på alverdens lækre toppings (- det vigtigste af det hele skal vi huske på 😉). Et lækkert eksempel på topping er Toftkærs dessertrulle med kakao og mint samt deres skønne gojibær! – Disse to sager er virkelig blevet et hit herhjemme – især i selskab med peanut butter, lidt hjemmelavet syltetøj eller kokossirup 😋
Som sagt er det kikærtemel, jeg anvender i kreationen her, men alternativt kan eksempelvis rismel eller majsmel bruges på samme vis! – Desuden kan dejen lige så fint steges som pandekager, hvis et vaffeljern ikke lige er tilgængeligt i hjemmet 😊
Til ca. 10 store vafler:
- 200 g. kikærtemel (rismel eller majsmel kan også bruges)
- 40 g. kokossukker
- 2,5 dl. koldt vand
Rør alle ingredienserne grundigt sammen i en skål og steg så den glatte dej i et vaffeljern – evt. smurt med kokosolie, hvis ikke det er “slip let”. Nyd vaflerne med det samme og opbevar rester i en tætlukket frostpose på køl eller i fryseren. Giv vaflerne en tur på brødristeren før nydelse, hvis ikke de spises med det samme, da de så bliver dejligt sprøde på ny frem for seje ❤️
Ingen kommentarer endnu