Glutenfrit gulerodsbrød med mandler & kerner

Rawcookies med kerner, kokos & frugtpålæg

{Sponsoreret indhold}

Hvis der er noget, der altid er en sikker vinder, så er det i dén grad rawkreationer! – Især når vi taler rawkreationer i den søde afdeling 😉

Og det er “pudsigt nok” tilfældet lige netop hér! Disse cookies er nemlig super sødmefulde, idet de udover dadler indeholder frugtpålæg med jordbærsmag fra Castus. De har desuden et let knasende og chunky element i form af solsikkekerner og hasselnødder samt eksotisksmagende ristet kokosmel 😍

For at skrue ekstra op for lækkerhedsbarometeret er de rå kager smagt til med peanut butter samt lidt salt for en smule modspil til de søde toner. Alt er – igen igen – tilberedt i en blender, før den formbare “dej” trykkes ud i et fad, hvori den sætter sig på køl, indtil den kan stikkes ud til små cookies 😊

Til et fad på 20 x 25 cm:

Start evt. med at blende nødder og kerner kort, før udstenede dadler, frugtpålæg brækket i mindre stykker og de resterende ingredienser tilsættes. Kør ingredienserne indtil ensartet med nogle stop undervejs for at skrabe massen sammen. Brug gerne en stav, hvis en sådan medfølger din blender for at hjælpe “dejen” på vej. Når massen er formbar og ensartet, trykkes den ud i en form beklædt med bagepapir, hvor noget af papiret bruges som “låg” for at kunne trykke massen ordentligt ud med hænderne. Sæt på køl i nogle timer – evt. natten over – og stik så den store “kage” ud til små cookies, som opbevares i en lufttæt beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit gulerodsbrød med mandler & kerner