Glutenfrit & svampet franskbrød på den dovne måde

Veganske bananpandekager med frugtpålæg

{Sponsoreret indhold}

Disse pandekager blev faktisk til som resultat af en mangel på æg i hjemmet.. Men når pandekagetrangen byder sig, må man jo tænke i alternativer med de midler, man har til rådighed 😉

Så derved endte jeg altså ud med disse veganske af slagsen. Og wow, hvor blev de gode trods lidt tilfældigheder 😂 – Men når nu det er modne bananer, der spiller hovedrollen i kreationen, kan det næsten ikke gå helt galt, vel?

Og galt gik det da bestemt heller ikke. Pandekagerne er super bløde, let klæg i konsistensen og smager bare hamrende godt! Udover bananer er de baseret på bare gryn, havremælk og jordbærfrugtpålæg fra Castus, og så er de desuden tilsmagt med lidt kakaopulver og kokosmel 😋

Til ca. 15 stk. (blinisstørrelse)

Prop alle ingredienser – frugtpålæg brækket i minder stykker – i en blender, minihakker eller lignende og blend indtil ensartet og cremet. Steg pandekagerne ved middel varme på en pande, jeg brugte en blinispande, sprayet med lidt olie. Vend pandekagerne med en tynd, bøjelig spatel, så snart de slipper panden. Nyd med topping og opbevar eventuelle rester i en frostpose eller tætlukket beholder på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit & svampet franskbrød på den dovne måde