Kakaosmør med sorte bønner

Ærtepuré med tahin

{Indeholder reklame}

Denne puré er ganske enkelt noget af der nemmeste, der kan bikses sammen! Den består af bare tre ingredienser (+ salt og peber), og så er det hele mikset sammen ved hjælp af en stavblender! 😍

Faktisk blev kreationen til som resultat af, at jeg var nødt til at rydde plads i min fryser til en masse lækre ting og sager fra Thunberg, som jeg skal lave noget fotoarbejde for. Og derfor måtte de frosne ærter altså ofre deres plads i skuffen og sættes til optøning i køleren 😂

Jeg vil dog sige, at det bestemt ikke var et ærgerligt offer. For nøj, hvor smager denne ærtepuré skønt på såvel brød som tilbehør til veggiedeller og lignende! Og som et ekstra plus er det jo den smukkeste farve, sådanne grønne ærter bidrager med 😊

Brødet, som ses på billederne her, og som jeg har nydt puréen sammen med op til flere gange, er Valsemøllens lækreste fiberbrød, som er en glutenfri melblanding, der udelukkende skal tilsættes vand! Det er nærmest rugbrødsagtigt i sin struktur, og så gør en tilsætning af lidt ekstra frø og kerner det blot endnu mere skønt at tygge sig igennem 😋

Til 2 glas:

  • 400 g. ærter (optøet fra frost)
  • 4-5 spsk. citronsaft (smag til)
  • 1 stor tsk. tahin (jeg brugte usaltet)
  • Salt & peber (smag til)

Blend de optøede ærter sammen med de resterende ingredienser i en skål ved brug af en stavblender, minihakker, foodprocessor eller lignende. Stop nogle gange undervejs for at skrabe puréen sammen. Smag til, om der skal mere citron, salt eller peber i. Opbevar den færdige ærtepuré i patentglas/tætsluttende glas på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kakaosmør med sorte bønner