Burger med plantebøf, gulerodsfladbrød & hjemmerørt mayo

Festlig vægudsmykning – stickers til vægge med og uden fliser

{Reklame for Home Junkie}

Ingen skal komme og sige, at jeg ikke gør mit for at skabe en festlig stemning i mit køkken! For se nu lige, hvor meget liv disse farverige motiver skaber i rummet 😍

Det er på min ellers stålblanke stænkplade bag ovnen, at jeg har skabt illusionen om en flisevæg, og jeg er vild med det! Det er de hamrende smarte flisetickere fra Home Junkie, som jeg har anvendt i såvel køkken som bruseniche, og det er simpelthen den nemmeste måde at skabe et nyt look i et givent rum på!

Flisestickerne er lavet i folie og fås som både heldækkende og gennemsigtige, hvor sidtnævnte her er anvendt i brusenichen, hvor jeg allerede har fliser, mens de heldækkende egner sig godt på overflader, hvor der ikke i forvejen er fliser til stede. – På den måde skaber man altså sin egen flisevæg, som jeg har gjort på min stænkplade 😊

Der er et hav af motiver, mønstre og farver inde på Home Junkies hjemmeside, og “monteringen” er noget af det nemmeste at give sig til. Folien befries blot fra bagbeklædningen, hvorefter “klistermærket” kan placeres på et ønsket spot i hjemmet. Motiverne kan desuden nemt klippes til, så de passer perfekt i mål og udseende til ens behov 😍

Som det ses på billederne, er det i køkkenet en masse farverige stickers, jeg har valgt til min vægudsmykning, da jeg synes, at de passer perfekt ind i mit i forvejen farverige hjem. I min bruseniche har jeg derimod fået selskab af de sødeste pinupper, der laver forskellige gymnastiske bevægelser. – Så nu er det altså blevet lidt hyggeligere at gå i bad, synes jeg 😉

Dette indlæg er åbenlyst lidt anderledes, end hvad jeg normalt forfatter herinde, men jeg har på det seneste haft en lyst til at dele mere ud af mit hjem, hvor jeg trods alt bruger meget af min tid og selvfølgelig også udvikler alle de opskrifter, som er at finde herinde på bloggen 😊 Derfor håber jeg, at I vil synes, at det er lidt hyggeligt med lidt flere glimt fra min lille hybel fremover. Med blot 45 kvm at gøre godt med kunne det desuden være hamrende fedt, hvis I kunne finde lidt inspiration til, hvordan man kan indrette sig på så lidt plads samt skabe en masse liv og glade dage i bare en etværelses – blandt andet ved hjælp at farverige stickers som her ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger med plantebøf, gulerodsfladbrød & hjemmerørt mayo