Rawkage med rombund & kaffekaramel

Glutenfrie rødbedeboller

{Indeholder reklame for NATURLI’ Frugtbar}

er der pink for alle pengene! – Der er altså bare ikke noget som farverig mad, synes jeg, og her får jeg i sandhed indfriet netop dét behov 😉

De lyserøde boller er udelukkende baseret på rødbeder, havregryn og æg, og så er der blot tilsat de kerner og frø, jeg lige havde i hjemmet. I denne portion er der både græskarkerner, chiafrø og solsikkekerner at finde, hvillet giver et super lækkert crunch til det saftige bagværk 😍

Opskriften er faktisk en nærmest tro kopi af min gulerodsbolleopskrift, hvor rødderne blot er udskiftet med beder i kreationen her 😉 Og så er bollerne desuden nydt med et godt lag jordbærberiget smør fra NATURLI‘ 😋

Til ca. 12 boller:

Start med at blende havregrynene til mel og vend så dette over i en stor skål. Tilsæt salt og kerner. Skræl rødbederne og hak dem i mindre stykker, inden du propper dem i blenderen og blender dem så fint som muligt. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Vend de blendede rødbeder over i melblandingen og tilsæt æggene. Vend nu det hele godt sammen med en dejskraber – og gerne også med hånden, og form så boller af portionen som bages ved 200°C/varmluft i 15 minutter. Lad dem afkøle på en bagerist inden nydelse. Opbevar bollerne i en lufttæt pose på køl ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawkage med rombund & kaffekaramel