Granola stegt i sommerligt smør
{Reklame for Naturli’}
“Sommerligt smør?” tænker du nok.. Og det kan jeg faktisk godt forstå, for er der noget, som, jeg heller aldrig havde forestillet mig, skulle blive en ting, så er det smør tilsat jordbærsmag 😅
Men det er nu engang, hvad Naturli’ netop har lanceret – nemlig Naturli’ FRUGTBAR! Og Hvor skørt det end måtte lyde, så funker det faktisk ret godt! Jeg frygter altid, når man tilsætter jordbærsmag til fødevarer, at resultatet bliver super kunstigt og syntetisk. Men det er altså overhovedet ikke tilfældet her! Jordbærsmagen er super afstemt samt meget let og naturlig, hvilket er et kæmpe plus i min bog 👌
Jeg har tidligere nydt smørret oven på hjemmebagte rødbedeboller, men nu er det altså morgensmadstoppingen, som det har sneget sig ind på 😉
Denne let sprøde granola smager og dufter perfekt af sommer og leder tankerne hen på koldskålssæsonen, som i sandhed banker på p.t! Blandingen af gryn, nødder, kakaonibs og kokosflager er stegt i Naturli’ FRUGTBAR og er tilsat et perfekt strint sødende ahornsirup 😍
Du skal bruge:
- 200 g. grovvalsede havregryn
- 150 g. blandede nødder (her mandler og hasselnødder)
- 2 spsk. kakaonibs
- 2 håndfulde ristede kokosflager
- 4 spsk. Naturli’ FRUGTBAR
- 3 spsk. sirup (fx ahorn-, agave– eller kokossirup)
Start med at smelte smørret på panden og tilsæt så gryn, kakaonibs og (evt. hakkede) nødder. Vend det sammen og rør så sirup i. Når blandingen er gylden, tilsættes kokosflager, og granolaen steges kort færdigt derefter. Lad den så afkøle på et stykke bagepapir på en bagerist, så den bliver sprød, og opbevar den efterfølgende i et tætlukket glas ❤️
Ingen kommentarer endnu