Nicecream på pind aka. bananis - Blot 2 ingredienser!

Bløde mandelkugler med kokos & kakao

Okay, lad os lige blive enige om, at det er aaaalt for længe siden, jeg sidst har delt en opskrift på snackkugler herinde! – Well, enighed eller ej, kuglerne måtte altså finde deres vej hertil 😉

Mandelkuglerne her er så super lækre – blandt andet på grund af deres bløde konsistens, den intense kakaosmag og kokosnoterne, der stille sniger sig ind på de andre smage 😋

Faktisk minder de mig (og mine smagsdommere) om romkugler fra bageren – selvom der intet rom er at spore i kreationen 😂 Men måske det er det lækre mandelmel, jeg her på det sidste er begyndt at tilsætte, når jeg laver kugler 😊

Til 20-22 stk:

Prop alle ingredienserne undtagen vand i din blender/foodprocessor og blend kort. Tilsæt så vand løbende indtil ensartet og cremet konsistens. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Tril den færdige masse til kugler, vend dem i kokosmel og sæt dem så til afkøling. Opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nicecream på pind aka. bananis - Blot 2 ingredienser!