Bløde mandelkugler med kokos & kakao
Okay, lad os lige blive enige om, at det er aaaalt for længe siden, jeg sidst har delt en opskrift på snackkugler herinde! – Well, enighed eller ej, kuglerne måtte altså finde deres vej hertil 😉
Mandelkuglerne her er så super lækre – blandt andet på grund af deres bløde konsistens, den intense kakaosmag og kokosnoterne, der stille sniger sig ind på de andre smage 😋
Faktisk minder de mig (og mine smagsdommere) om romkugler fra bageren – selvom der intet rom er at spore i kreationen 😂 Men måske det er det lækre mandelmel, jeg her på det sidste er begyndt at tilsætte, når jeg laver kugler 😊
Til 20-22 stk:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 100 g. mandelmel
- 100 g. mandler
- 30 g. kokosmel (+ ekstra til drys)
- 3 spsk. kakaopulver
- 3 spsk. peanut butter
- 0,5-1 dl. vand
Prop alle ingredienserne undtagen vand i din blender/foodprocessor og blend kort. Tilsæt så vand løbende indtil ensartet og cremet konsistens. Stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Tril den færdige masse til kugler, vend dem i kokosmel og sæt dem så til afkøling. Opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ❤️
Ingen kommentarer endnu